Thule fietsendrager Elite Van XT Crafter <2017 zwart

Art nr. 7541010
De Elite Van XT Crafter fietsendrager maakt het mogelijk om uw fietsen mee op reis te nemen. Dit model is speciaal ontworpen om op de achterwand van een busje met dubbele achterdeuren geplaatst te worden. Dankzij de hoge kwaliteit van Thule worden uw fietsen veilig en stabiel vervoerd.
Adviesverkoopprijs
€ 639,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Elite Van XT Crafter fietsendrager maakt het mogelijk om uw fietsen mee op reis te nemen. Dit model is speciaal ontworpen om op de achterwand van een busje met dubbele achterdeuren geplaatst te worden. Dankzij de hoge kwaliteit van Thule worden uw fietsen veilig en stabiel vervoerd.

Fietsendrager voor dubbele deuren

Wilt u uw fietsen meenemen wanneer u eropuit trekt met uw kampeerbusje? Met de Thule Elite Van XT Crafter doet u dat met het grootste gemak. De fietsendrager heeft een draaggewicht van 35 kg en biedt ruimte aan 2 fietsen. Zelfs wanneer het busje beladen is, kunnen de achterdeuren geopend worden. De fietsendrager is eenvoudig te monteren. Er hoeft niet geboord te worden, want hij wordt geklemd en verlijmd op de achterdeur van de kampeerbus. Wanneer hij niet gebruikt wordt, is de drager ook eenvoudig af te nemen. Hij wordt op één van de deuren gemonteerd, zodat ze zelfs wanneer het busje beladen is nog steeds geopend kunnen worden. De Elite Van XT Crafter is uitgevoerd in het zwart. Met deze stoere look is hij ideaal voor busjes met een sportieve en off-road uitstraling.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2
  • Voor Volkswagen Crafter modellen voor 2017 en Mercedes Sprinter modellen vanaf 2006
  • Maximaal draaggewicht: 35 kg
  • Montageplaats: achterwand

Veilig en eenvoudig

In deze fietsendrager staan uw fietsen altijd veilig en stabiel. De gebruiksvriendelijke wielgespen met ratelsluiting blokkeren de fietswielen zodat deze niet gaan rollen tijdens het transport. Ook is de fietsendrager voorzien van afstandhouders. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Het is mogelijk om de knoppen van de afstandhouders te vervangen door knoppen met sloten, zodat uw fietsen meteen goed beveiligd zijn. Ten slotte is het goed om te weten dat het in Spanje en Italië verplicht is om bij fietsendragers op de achterwand een signaalbord voor uitstekende lading op te hangen. Thule verkoopt twee signaalborden: één geschikt voor Europa m.u.v. Spanje en één geschikt voor Spanje. Zo gaat u altijd goed voorzien op reis.

Deze fietsendrager van Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Specificaties
Merk Thule
Serie Elite
Model Elite Van XT
EAN code 5415182050746
Primaire kleur Zwart
Aantal fietsen 2
Extern artikelnummer 302043
Breedte (cm) 130
Diepte (cm) 53
Hoogte (cm) 125
Gewicht (kg) 10,5
Draagvermogen (kg) 35
Garantie 2 jaar
Kantelbaar Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden