Thule fietsendrager Elite G2 HH

Art nr. 7505920
De Thule Elite G2 HH is een veelzijdige fietsendrager waarmee u uw fietsen veilig en gemakkelijk mee op reis neemt. Thule fietsendragers zijn uiterst veilig, omdat ze worden gemaakt van de beste materialen en worden getest volgens de hoogste normen. De Elite G2 HH is speciaal ontworpen voor Hymer
Adviesverkoopprijs
€ 324,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Thule Elite G2 HH is een veelzijdige fietsendrager waarmee u uw fietsen veilig en gemakkelijk mee op reis neemt. Thule fietsendragers zijn uiterst veilig, omdat ze worden gemaakt van de beste materialen en worden getest volgens de hoogste normen. De Elite G2 HH is speciaal ontworpen voor Hymer busjes.

Fietsendrager voor de achterwand

De Thule Elite G2 HH fietsendrager wordt aan de achterkant van uw Hymer busje gemonteerd. Deze fietsendrager heeft een draagvermogen van maximaal 60 kg en biedt ruimte aan 2 fietsen. Met de bijbehorende adapters kan de fietsendrager zelfs tot 4 fietsen dragen. De rails zijn van links naar rechts verschuifbaar en glijden soepel zodat u moeiteloos de beste positie voor uw fietsen vindt. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw fietsen stevig vastzitten: u kunt het platform met de hand vergrendelen, waardoor uw fietsen worden beveiligd tijdens het vervoer. De wielen staan stabiel in de zelfklemmende, flexibele wielhouders die vervoer van fietsen met verschillende wielgroottes mogelijk maken.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2 (uitbreidbaar tot 4)
  • Maximaal draaggewicht: 60 kg
  • Geschikt voor e-bikes
  • Montageplaats: achterwand van een Hymer

Veilig en eenvoudig

De Thule Elite G2 HH is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Het is mogelijk om de knoppen van de afstandhouders te vervangen door knoppen met sloten, zodat uw fietsen meteen goed beveiligd zijn. Ten slotte is het goed om te weten dat het in Spanje en Italië verplicht is om bij fietsendragers op de achterwand een signaalbord voor uitstekende lading op te hangen. Thule verkoopt twee signaalborden: één geschikt voor Europa m.u.v. Spanje en één geschikt voor Spanje. Zo gaat u altijd goed voorzien op reis.

Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Specificaties
Merk Thule
Model Elite G2
Primaire kleur Zilver
Secundaire kleur Zwart
Aantal fietsen 2 (4)
Extern artikelnummer 306562
Breedte cm 131 cm
Diepte cm 74 cm
Hoogte cm 80 cm
Gewicht kg 9.5 kg
Draagvermogen kg 60 kg
EAN code 5415182009232
Garantie 2 jaar
Kantelbaar Nee
Documenten
Onderdelentekening 7505920T.pdf

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden