Thule fietsendrager Elite Van XT Ducato Zwart

Art nr. 1400760
De Elite Van XT fietsendrager is speciaal ontworpen om op de achterwand van een busje met dubbele achterdeuren geplaatst te worden. Dit model is geschikt voor montage op Ducato, Jumper en Boxer kampeerbusjes vanaf 2007. Zelfs wanneer het busje beladen is, kunnen de achterdeuren geopend worden. Uw
Adviesverkoopprijs
€ 639,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Elite Van XT fietsendrager is speciaal ontworpen om op de achterwand van een busje met dubbele achterdeuren geplaatst te worden. Dit model is geschikt voor montage op Ducato, Jumper en Boxer kampeerbusjes vanaf 2007. Zelfs wanneer het busje beladen is, kunnen de achterdeuren geopend worden. Uw fietsen gaan veilig en eenvoudig mee op reis. 

Fietsendrager voor dubbele deuren

Wilt u uw fietsen meenemen wanneer u eropuit trekt met uw Ducato busje? Met de Thule Elite Van XT zwart doet u dat met het grootste gemak. De fietsendrager heeft een draaggewicht van 35 kg en biedt ruimte aan 2 fietsen. De fietsendrager is eenvoudig te monteren. Er hoeft niet geboord te worden, want hij wordt geklemd en verlijmd op de achterdeur van de kampeerbus. Wanneer hij niet gebruikt wordt, is de drager ook eenvoudig af te nemen. Hij wordt op één van de deuren gemonteerd, zodat de bus ook wanneer hij beladen is nog van achteren geopend kan worden. De Elite Van XT is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: geanodiseerd en zwart. De uitvoering in zwart is perfect voor busjes met een sportieve en off-road look. Welke past het best bij u?

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2
  • Geschikt voor: Ducato, Jumper en Boxer
  • Maximaal draaggewicht: 35 kg
  • Montageplaats: achterwand

Veilig en eenvoudig

In deze fietsendrager staan uw fietsen altijd veilig en stabiel. De gebruiksvriendelijke wielgespen met ratelsluiting blokkeren de fietswielen zodat deze niet gaan rollen tijdens het transport. Ook is de fietsendrager voorzien van afstandhouders. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Voor extra beveiliging is het mogelijk om de knoppen van de afstandhouders te vervangen door knoppen met sloten. Ten slotte is het goed om te weten dat het in Spanje en Italië verplicht is om bij fietsendragers op de achterwand een signaalbord voor uitstekende lading op te hangen. Thule verkoopt twee signaalborden: één geschikt voor Europa m.u.v. Spanje en één geschikt voor Spanje. Zo gaat u altijd goed voorzien op reis.

Deze fietsendrager van Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Specificaties
Merk Thule
Model Elite Van XT
EAN code 5415182045964
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Zilver
Aantal fietsen 2
Extern artikelnummer 302013
Breedte (cm) 130
Diepte (cm) 53
Hoogte (cm) 125
Lengte (cm) 130
Gewicht (kg) 9,5
Draagvermogen (kg) 35
Kantelbaar Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden