Thule fietsendrager Caravan Superb Short

Art nr. 7506070
Lekker fietsen op vakantie? Neem dan uw fietsen mee met de Thule Caravan Superb Short. Met deze fietsendrager van Thule vervoert u uw fietsen snel, veilig en gemakkelijk. De Superb Short kan zowel op normale als op korte dissels gemonteerd worden, dus hij is geschikt voor vrijwel elke caravan.
Adviesverkoopprijs
€ 429,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Lekker fietsen op vakantie? Neem dan uw fietsen mee met de Thule Caravan Superb Short. Met deze fietsendrager van Thule vervoert u uw fietsen snel, veilig en gemakkelijk. De Superb Short kan zowel op normale als op korte dissels gemonteerd worden, dus hij is geschikt voor vrijwel elke caravan. Eenmaal op bestemming kunt u de auto lekker laten staan!

Fietsendrager voor de caravandissel

Met de Thule Caravan Superb Short neemt u uw fietsen met het grootste gemak mee. Deze fietsendrager voor de caravan kan tot wel 60 kg dragen. Hij is dus sterk genoeg om twee elektrische fietsen te vervoeren. De Superb is geschikt voor normale én korte dissels, zodat hij op zo goed als elke caravan past. Verder profiteert u met deze fietsendrager van het unieke Tilt-Stop systeem. Hiermee kunt u de fietsendrager zelfs wanneer hij beladen is kantelen en kun u gemakkelijk bij uw spullen in de disselkast. Dankzij de instelbare kantelhoek bepaalt u zelf hoe ver hij gekanteld wordt. Eenmaal op bestemming kunt u de omgeving heerlijk op de fiets ontdekken.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2
  • Maximaal draaggewicht: 60 kg
  • Geschikt voor e-bike
  • Volledig kantelbaar
  • Montageplaats: dissel

Veilig en eenvoudig

De Thule Caravan Smart is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Het is mogelijk om de knoppen van de afstandhouders te vervangen door knoppen met sloten, zodat uw fietsen meteen goed beveiligd zijn. Hiervoor kunt u de Thule Knob with Lock aanschaffen. Daarnaast heeft de fietsendrager een verlaagd platform. Het lagere zwaartepunt is niet alleen veiliger tijdens het rijden, maar vergemakkelijkt ook het laden van de fietsen. Het kantelbare platform kan handmatig vergrendeld worden in de beginpositie, zodat uw fietsen veilig en stabiel vervoerd worden.

Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Draagt u uw fiets liever op de achterwand of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Specificaties
Merk Thule
Model SuperB short
EAN code 5415182042505
Primaire kleur Zilver
Aantal fietsen 2
Extern artikelnummer 307329
Breedte (cm) 130
Diepte (cm) 49
Hoogte (cm) 85
Lengte (cm) 85
Gewicht (kg) 9,6
Draagvermogen (kg) 60
Garantie 2 jaar
Kantelbaar Ja
Materiaal Aluminium

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden