Thule fietsendrager Caravan Superb

Art nr. 7505960
Geniet u graag van een mooie fietstocht op vakantie? Neem dan uw eigen fietsen mee met de Caravan Superb fietsendrager van Thule. Dankzij de kwaliteitsfietsendragers van Thule komen uw fietsen snel, gemakkelijk en veilig op uw bestemming aan. De Thule Caravan Superb wordt bevestigd op het A-frame
Adviesverkoopprijs
€ 429,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Geniet u graag van een mooie fietstocht op vakantie? Neem dan uw eigen fietsen mee met de Caravan Superb fietsendrager van Thule. Dankzij de kwaliteitsfietsendragers van Thule komen uw fietsen snel, gemakkelijk en veilig op uw bestemming aan. De Thule Caravan Superb wordt bevestigd op het A-frame van uw caravan en biedt ruimte aan twee of drie fietsen. 

Fietsendrager voor de caravandissel

De Thule Caravan Superb is een stevige fietsendrager voor de caravan die tot wel 60 kg aan gewicht kan dragen. Het meenemen van e-bikes is dan ook geen enkel probleem. Hoewel hij in principe geschikt is voor 2 fietsen, is het ook mogelijk om op deze fietsendrager 3 fietsen te vervoeren. Hiervoor moet u een bijbehorende adapter op de fietsendrager bevestigen. Verder profiteert u met deze fietsendrager van het unieke Tilt-Stop systeem. Hiermee kunt u de fietsendrager zelfs wanneer hij beladen is kantelen en kun u gemakkelijk bij uw spullen in de disselkast. Dankzij de instelbare kantelhoek bepaalt u zelf hoe ver hij gekanteld wordt. Eenmaal op bestemming kunt u de omgeving heerlijk op de fiets ontdekken!

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2 (uitbreidbaar tot 3)
  • Maximaal draaggewicht: 60 kg
  • Geschikt voor e-bike
  • Volledig kantelbaar
  • Montageplaats: dissel

Veilig en eenvoudig

De Thule Caravan Superb is uitgerust met handige snufjes, waardoor u ervanuit kunt gaan dat uw fietsen veilig aan komen. De fietsendrager is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal bekleden afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. De fietsen zijn ook meteen beveiligd dankzij de geïntegreerde sloten. Daarnaast heeft de fietsendrager een verlaagd platform, wat zorgt voor een lager zwaartepunt. Niet alleen is dit veiliger tijdens het rijden, het vergemakkelijkt ook het laden van de fietsen. U kunt het platform met de hand vergrendelen, zodat uw fietsen veilig en stabiel vervoerd worden.

Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Draagt u uw fiets liever op de achterwand of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Specificaties
Merk Thule
Model Sport Superb
EAN code 5415182040891
Primaire kleur Zilver
Aantal fietsen 2
Extern artikelnummer 307130
Breedte (cm) 130
Diepte (cm) 57
Hoogte (cm) 85
Gewicht (kg) 9,7
Draagvermogen (kg) 60
Garantie 2 jaar
Kantelbaar Ja
Materiaal Aluminium

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden