Thule fietsendrager Caravan Smart

Art nr. 7505970
Met de Thule Caravan Smart neemt u met het grootste gemak uw fietsen mee op reis. De fietsendragers van Thule zijn van hoge kwaliteit, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw fietsen veilig aankomen. U kunt de Thule Caravan Smart zowel op normale als op korte dissels monteren. Geniet waar u maar wilt
Adviesverkoopprijs
€ 419,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Thule Caravan Smart neemt u met het grootste gemak uw fietsen mee op reis. De fietsendragers van Thule zijn van hoge kwaliteit, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw fietsen veilig aankomen. U kunt de Thule Caravan Smart zowel op normale als op korte dissels monteren. Geniet waar u maar wilt van de vrijheid van uw eigen fiets.

Fietsendrager voor de caravandissel

Laat de auto maar lekker staan! Want met de Thule Caravan Smart kunt u fietsen tot wel 50 kg meenemen op vakantie. Deze fietsendrager voor de caravan is dus sterk genoeg om een elektrische en een normale fiets te vervoeren. De Smart is geschikt voor normale én korte dissels, zodat hij op zo goed als elke caravan past. Verder profiteert u met deze fietsendrager van het unieke Tilt-Stop systeem. Hiermee kunt u de fietsendrager zelfs wanneer hij beladen is kantelen en kun u gemakkelijk bij uw spullen in de disselkast. Dankzij de instelbare kantelhoek bepaalt u zelf hoe ver hij gekanteld wordt. Eenmaal op bestemming kunt u de omgeving heerlijk op de fiets ontdekken.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2
  • Maximaal draaggewicht: 50 kg
  • Geschikt voor e-bike
  • Volledig kantelbaar
  • Montageplaats: dissel

Veilig en eenvoudig

De Thule Caravan Smart is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Het is mogelijk om de knoppen van de afstandhouders te vervangen door knoppen met sloten, zodat uw fietsen meteen goed beveiligd zijn. Daarnaast heeft de fietsendrager een verlaagd platform. Het lagere zwaartepunt is niet alleen veiliger tijdens het rijden, maar vergemakkelijkt ook het laden van de fietsen. Het kantelbare platform kan handmatig vergrendeld worden in de beginpositie, zodat uw fietsen veilig en stabiel vervoerd worden.

Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Draagt u uw fiets liever op de achterwand of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Specificaties
Merk Thule
Model Sport Smart
EAN code 5415182040884
Primaire kleur Zilver
Aantal fietsen 2
Extern artikelnummer 307129
Breedte (cm) 130
Diepte (cm) 44
Hoogte (cm) 85
Gewicht (kg) 8,9
Draagvermogen (kg) 50
Garantie 2 jaar
Kantelbaar Ja
Materiaal Aluminium

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden