Thule WanderWay 3rd rail Kit

Art nr. 9321160
Zijn twee fietsen niet genoeg voor uw vakantie? Monteer dan de Thule WanderWay 3rd rail kit en neem wel drie fietsen mee op reis! Uitbreiding voor Thule WanderWay fietsendrager Thule biedt met de 3rd rail kit de oplossing om op uw fietsendrager een extra fiets mee te nemen. Deze extra wielgoot
Adviesverkoopprijs
€ 153,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Zijn twee fietsen niet genoeg voor uw vakantie? Monteer dan de Thule WanderWay 3rd rail kit en neem wel drie fietsen mee op reis!

Uitbreiding voor Thule WanderWay fietsendrager

Thule biedt met de 3rd rail kit de oplossing om op uw fietsendrager een extra fiets mee te nemen. Deze extra wielgoot wordt eenvoudig aan uw Thule WanderWay fietsendrager toegevoegd en maakt het mogelijk om een derde fiets mee te nemen. De rails zijn makkelijk van links naar rechts te schuiven, waardoor de fietsen eenvoudig geladen kunnen worden. Uw fietsen blijven stevig op hun plek staan in deze wielgoot, dankzij de verstelbare wielhouders met pompgespen. Ook blijven de fietsen dankzij de bijgeleverde fietsklem goed op hun plek staan. Met het Thule-systeem van hoge kwaliteit weet u zeker dat uw fietsen veilig op uw bestemming aankomen.

Belangrijkste kenmerken

  • Uitbreidingsset voor Thule WanderWay
  • Geschikt voor Volkswagen T6
  • Inclusief Thule Bike Holder

Thule WanderWay fietsendrager

De Thule WanderyWay fietsendrager is speciaal ontwikkeld voor het Volkswagen T6 kampeerbusje. De pasvorm is perfect afgestemd op dit model. Hierdoor is de montage zeer eenvoudig. Dankzij de gemakkelijk te verstellen rails is ook het laden van de fietsen een eenvoudige klus. De fiets wordt vastgezet met afneembare fietsklemmen met vergrendelbare Thule AcuTight-knoppen met koppelbegrenzer. Wanneer deze klikken, weet u dat de optimale grip bereikt is. De fietsendrager heeft een verhoogde positie, waardoor de achterlichten en het kentekenplaat zichtbaar blijven. Gebruikt u de fietsendrager niet? Klap hem dan verticaal tegen de kofferbak aan, zodat hij niet uitsteekt.

Deze extra wielgoot maakt het mogelijk om drie fietsen mee te nemen op uw Thule WanderWay fietsendrager. Wilt u ook nog een vierde fiets meenemen? Bekijk dan ook de Thule WanderWay 4th rail kit.

Specificaties
Merk Thule
Serie WanderWay
EAN code 0091021649903
Primaire kleur Zilver
Secundaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 911600
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden