Thule Bike Holder 4 afsluitbaar

Art nr. 7541080
Vervoer uw fietsen veilig en eenvoudig met de Thule Bike Holder 4. Deze fietsklem beschermt niet alleen tegen beschadigingen, maar ook tegen diefstal. Hij is geschikt voor twee fietsen. Een onmisbare accessoire bij uw fietsendrager van Thule! Afstandshouder voor Thule fietsendragers Bent u van
Adviesverkoopprijs
€ 49,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Vervoer uw fietsen veilig en eenvoudig met de Thule Bike Holder 4. Deze fietsklem beschermt niet alleen tegen beschadigingen, maar ook tegen diefstal. Hij is geschikt voor twee fietsen. Een onmisbare accessoire bij uw fietsendrager van Thule!

Afstandshouder voor Thule fietsendragers

Bent u van plan om lekker te gaan fietsen op vakantie? Met Thule neemt u uw eigen fiets eenvoudig mee naar uw bestemming. Combineer uw Thule fietsendrager met de Thule Bike Holder 4 om ervoor te zorgen dat uw fietsen stevig in positie blijven en niet tegen elkaar, of tegen uw voertuig, aan botsen. De afstandshouder zorgt er hiermee voor dat beschadigingen worden voorkomen. De AcuTight-knoppen met koppelbegrenzer klikken wanneer de optimale grip is bereikt.

De Thule Bike Holder 4 is voorzien van twee fietsklemmen, dus u kunt hier wel twee fietsen tegelijkertijd mee in positie houden! Nog een handig voordeel aan de fietsklem is dat hij is voorzien van een draaiknop met een slot erin verwerkt. Wanneer u de knop met de sleutel op slot draait, zijn uw fietsen dan ook meteen beschermd tegen diefstal.

Belangrijkste kenmerken

  • Voorkomt beschadigingen
  • Beveiligt tegen diefstal
  • Materiaal: aluminium
  • Voor twee fietsen
  • Lengte: 15 cm

De voordelen van Thule fietsendragers

Bij de fietsendragers van Thule staan kwaliteit en veiligheid voorop. Hiermee neemt u uw fiets zonder enige problemen mee naar uw vakantiebestemming. Thule biedt diverse modellen fietsendragers voor campers, caravans en auto’s. U heeft de keuze uit fietsendragers voor 1, 2 of meerdere fietsen en er zijn ook modellen beschikbaar voor e-bikes. Dankzij innovatieve schuifsystemen zet u uw fiets er gemakkelijk op. Alle fietsendragers zorgen ervoor dat uw fietsen stevig vaststaan en veilig op uw bestemming aankomen.

Met de Thule Bike Holder 4 weet u zeker dat uw fiets zonder beschadigingen mee gaat op vakantie. U kunt uitkijken naar mooie fietstochten op uw vakantie met deze fietsklem!

Specificaties
Merk Thule
Serie Bike Holder
EAN code 5415182056809
Primaire kleur Zilver
Secundaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 302524
Breedte (cm) 23,5
Hoogte (cm) 5
Lengte (cm) 68
Gewicht (kg) 0,5
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden