Thule Bike Holder 2.5 zwart afsluitbaar

Art nr. 7541190
Vervoer uw fietsen veilig en eenvoudig met de Thule Bike Holder 2,5. Deze fietsklem beschermt niet alleen tegen beschadigingen, maar ook tegen diefstal. Een onmisbare accessoire bij uw fietsendrager van Thule. Afstandshouder voor Thule fietsendragers Bent u van plan om lekker te gaan fietsen op
Adviesverkoopprijs
€ 61,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Vervoer uw fietsen veilig en eenvoudig met de Thule Bike Holder 2,5. Deze fietsklem beschermt niet alleen tegen beschadigingen, maar ook tegen diefstal. Een onmisbare accessoire bij uw fietsendrager van Thule.

Afstandshouder voor Thule fietsendragers

Bent u van plan om lekker te gaan fietsen op vakantie? Met Thule neemt u uw eigen fiets eenvoudig mee naar uw bestemming. Combineer uw Thule fietsendrager met de Thule Bike Holder 2,5 om ervoor te zorgen dat uw fietsen stevig in positie blijven en niet tegen elkaar, of tegen uw voertuig, aan botsen. De afstandshouder zorgt er hiermee voor dat beschadigingen worden voorkomen. De AcuTight-knoppen met koppelbegrenzer klikken wanneer de optimale grip is bereikt.

De Thule Bike Holder is gemaakt van stevig aluminium en heeft een lengte van 30 centimeter. Nog een handig voordeel aan deze fietsklem is dat hij is voorzien van een draaiknop met een slot erin verwerkt. Wanneer u de knop met de sleutel op slot draait, beschermt de fietsarm uw fietsen dan ook meteen tegen diefstal.

Belangrijkste kenmerken

  • Voorkomt beschadigingen
  • Beveiligt tegen diefstal
  • Materiaal: aluminium
  • Lengte: 30 cm

De voordelen van Thule fietsendragers

Bij de fietsendragers van Thule staan kwaliteit en veiligheid voorop. Hiermee neemt u uw fiets zonder enige problemen mee naar uw vakantiebestemming. Thule biedt diverse modellen fietsendragers voor campers, caravans en auto’s. U heeft de keuze uit fietsendragers voor 1, 2 of meerdere fietsen en er zijn ook modellen beschikbaar voor e-bikes. Dankzij innovatieve schuifsystemen zet u uw fiets er gemakkelijk op. Alle fietsendragers zorgen ervoor dat uw fietsen stevig vaststaan en veilig op uw bestemming aankomen.

Met de Thule Bike Holder 2,5 weet u zeker dat uw fiets zonder beschadigingen mee gaat op vakantie. U kunt uitkijken naar mooie fietstochten op uw vakantie dankzij deze fietsklem!

Specificaties
Merk Thule
Serie Bike Holder
EAN code 5415182056830
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 302527
Breedte (cm) 13
Hoogte (cm) 7,5
Lengte (cm) 56
Gewicht (kg) 0,5
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden