Mestic Powerpack MPP-20

Art nr. 1502960
Nooit meer zonder stroom dankzij de Mestic PowerPack! Met deze accu heeft u altijd stroom voor kleine apparatuur bij de hand. Een volle accu zorgt voor wel 20 uur stroom. Mestic PowerPack MPP-100 geeft energie! Wilt u uw smartphone opladen, maar is er geen stroom in de buurt? Dan pakt u toch
Adviesverkoopprijs
€ 385,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Nooit meer zonder stroom dankzij de Mestic PowerPack! Met deze accu heeft u altijd stroom voor kleine apparatuur bij de hand. Een volle accu zorgt voor wel 20 uur stroom.

Mestic PowerPack MPP-100 geeft energie!

Wilt u uw smartphone opladen, maar is er geen stroom in de buurt? Dan pakt u toch gewoon uw Mestic PowerPack erbij! De draagbare accu zorgt ervoor dat u overal gebruik kunt maken van een koelbox of andere kleine apparatuur, zonder te beschikken over netspanning. De krachtige accucellen leveren 250Wh – 20Ah en de PowerPack beschikt over 3 USB-aansluitingen en een USB-C-aansluiting. Zelfs de nieuwste smartphones kunnen snel en eenvoudig opgeladen worden. Op het geïntegreerde digitale display ziet u in een oogopslag de batterijstatus en accucapaciteit, zodat u altijd precies weet wanneer de accu opgeladen moet worden.

Belangrijkste kenmerken

  • Altijd stroom bij de hand
  • Digitaal display met capaciteit, vermogen en batterijstatus
  • Krachtige accucellen leveren 250Wh – 20Ah
  • Ingebouwde 5A snellader

Hét PowerPack voor onderweg

Het Mestic PowerPack is dankzij zijn compacte formaat perfect mee te nemen. Hij weegt slechts 2,2, kg en de afmetingen zijn 12,2 x 12,2 x 16,5 cm (lxbxh), dus hij neemt in uw voertuig maar weinig ruimte in beslag. Daarnaast heeft de draagbare accu een handige ergonomische draagbeugel, zodat u hem makkelijk mee kunt nemen. Tijdens het rijden kunt u de accu veilig laten staan, want dankzij de rubberen antislipvoetjes blijft hij netjes op zijn plek. Het PowerPack is dan ook altijd handig om bij u te hebben. U komt nooit meer ergens zonder stroom te staan!

Met deze draagbare accu van Mestic kunt u tot wel 20 uur lang een koelbox of andere kleine apparatuur van stroom voorzien. Zo gaat u altijd met een goed gevoel op reis.

Specificaties
Merk Mestic
Model MPP-20
EAN code 8712757465989
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Grijs
Accucapaciteit (Ah) 20
Breedte (cm) 12,2
Hoogte (cm) 16,5
Lengte (cm) 12,2
Gewicht (kg) 2,2
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Onderhoudsvrij Ja
Soort accu Lithium polymer
Aansluitspanning 12 V

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden