EcoFlow Super Flat MC4 Cable

Art nr. 4004160
De EcoFlow Super Flat MC4 Cable is een eenvoudige, maar onmisbare accessoire voor je EcoFlow PowerStream systeem. Met deze kabel sluit je de zonnepanelen aan op de EcoFlow Micro Inverter zonder door een muur heen te hoeven boren. Eenvoudig installatie De EcoFlow Super Flat MC4 Cable is ontworpen
Adviesverkoopprijs
€ 19,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De EcoFlow Super Flat MC4 Cable is een eenvoudige, maar onmisbare accessoire voor je EcoFlow PowerStream systeem. Met deze kabel sluit je de zonnepanelen aan op de EcoFlow Micro Inverter zonder door een muur heen te hoeven boren.

Eenvoudig installatie

De EcoFlow Super Flat MC4 Cable is ontworpen om je zonnepanelen eenvoudig aan te sluiten aan de micro-omvormer. Het ene uiteinde van de kabel sluit je aan op de EcoFlow BKW-Solar-kabel, die wordt aangesloten op de PowerStream Micro Inverter, terwijl het andere uiteinde wordt aangesloten op zonnepanelen of een EcoFlow Solar-verlengkabel. Het voordeel van de MC4 kabel is dat je niet meer hoeft te boren in de muur om een solar kabel naar buiten te leggen. De dunne platte kabel kan onder een deur, schuifpui of raamopening geplaatst worden. Bij een gewone kabel zul je merken dat de deur niet meer dicht kan of knelt. Bij de MC4 kabel heb je daar geen last meer van.

Belangrijkste voordelen

  • Dunne platte MC4 kabel voor zonnepanelen
  • Eenvoudige installatie
  • Zonder boren in de muur
  • Lengte: 0,5 m
Specificaties
Merk EcoFlow
EAN code 4895251606530
Primaire kleur Zwart
Lengte (cm) 50
Gewicht (kg) 0,07
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden