EcoFlow Smart Plug

Art nr. 4004100
De EcoFlow Smart Plug is een compact WiFi stopcontact. In combinatie met de EcoFlow PowerStream Micro Inverter en EcoFlow app monitor jij real-time het energieverbruik van jouw apparaten. Energiezuinige slimme stekker De EcoFlow Smart Plug kan het energieverbruik van apparaten in real-time
Adviesverkoopprijs
€ 36,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De EcoFlow Smart Plug is een compact WiFi stopcontact. In combinatie met de EcoFlow PowerStream Micro Inverter en EcoFlow app monitor jij real-time het energieverbruik van jouw apparaten.

Energiezuinige slimme stekker

De EcoFlow Smart Plug kan het energieverbruik van apparaten in real-time monitoren, zodat de micro-omvormer precies de juiste hoeveelheid elektriciteit aan elk apparaat kan toewijzen. Wanneer je de slimme stekker combineert met een apparaat met een hoog energieverbruik, zoals een wasmachine, zal de micro-omvormer automatisch overschakelen naar de meest economische modus om kosten te besparen. Gebruik je de energie op dat moment niet? Dan kan je de rest opslaan op een powerstation of een extra batterij.

Belangrijkste voordelen

  • Werkt samen met de EcoFlow Micro Inverter en app
  • Real-time energieverbruik van apparaten monitoren
  • Integreren in een smart home systeem
  • Eenvoudige bediening via de EcoFlow app

Integreer de smart plug in jouw smart home systeem

Via de EcoFlow app zet je de aangesloten apparaten aan of uit met één klik in de app. Daarbij kun je de apparaten automatisch aan de slag laten gaan met klusjes, zelfs als je niet thuis bent. De smart plugs kun je namelijk integreren met de Apple, Amazon, Google, Samsung of andere Matter-compliant smart home systemen. De plugs zijn gemaakt van brandvrij polycarbonaat (kunststof). Hierdoor zijn deze slimme stekkers beschermd tegen brandgevaar.

De EcoFlow Smart Plug maakt het verbruik van je apparaten inzichtelijk en helpt je bij het toewijzen van energie. Je bedient de smart plug eenvoudig via de EcoFlow app.

Specificaties
Merk EcoFlow
EAN code 0842783124050
Primaire kleur Grijs
Breedte (cm) 5,3
Hoogte (cm) 7,9
Lengte (cm) 5,3
Gewicht (kg) 0,106
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden