Mestic Solar laadregelaar PWM MSC-1020

Art nr. 1503510
Met de Mestic PWM Solar laadregelaar MSC-1020 verbind je jouw zonnepanelen met de accu. Door het gebruik van een regelaar laad je de accu veilig op en verleng je de levensduur. De Mestic MSC-1020 regelaar met PWM-technologie is geschikt voor natte, gel en verzegelde accu's. PWM laadregelaar
Adviesverkoopprijs
€ 37,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Mestic PWM Solar laadregelaar MSC-1020 verbind je jouw zonnepanelen met de accu. Door het gebruik van een regelaar laad je de accu veilig op en verleng je de levensduur. De Mestic MSC-1020 regelaar met PWM-technologie is geschikt voor natte, gel en verzegelde accu's.

PWM laadregelaar zonnepaneel

Een laadregelaar stelt het spanningsniveau van het zonnepaneel bij richting de spanning van de accu. Hierdoor laad de accu veilig op en verleng je de levensduur. Deze solar laadregelaar met PWM-technologie is geschikt voor het opladen van een natte, gel of verzegelde batterij. Dankzij het LCD-display is de bedrijfsstatus van de regelaar en het laadniveau van de batterij eenvoudig te volgen. Daarnaast is de solar laadregelaar voorzien van uitgebreide elektronische beveiliging. Dit voorkomt overspanning, diepe ontlading, sulfatering, spanningspieken en kortsluiting. Hierdoor wek jij op een veilige manier groene energie op! De PWM Solar laadregelaar MSC-1020 kan 20 A stroom verwerken en is te combineren met de Mestic Solar set Blackline MSSB-140 en MSSB-180.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor Solar set Blackline MSSB-140 & MSSB-180
  • Geschikt voor natte, gel en verzegelde accu's
  • Verlengt de levensduur van de accu
  • Systeemspanning: 12 V / 24 V
  • Stroom: 20 A (laden)
  • Ingangsspanning: 55 V

Geavanceerde technieken

De PWM regelaar MSC-1020 is een kostenefficiënte keus vanwege de lagere aanschafprijs (vergeleken met een MPPT laadregelaar). Daarnaast maakt de Mestic PWM laadregelaar gebruik van geavanceerde technieken. Denk aan het opladen in drie fases: bulk, boost en float. Hij houdt de batterij in topconditie dankzij de desulfatatiefunctie én houdt rekening met de kenmerken en het laadniveau van de batterij. Ook beschikt de solar laadregelaar over een functie waarmee de accutemperatuur automatisch wordt gecompenseerd.

Kortom: de Mestic PWM Solar laadregelaar MSC-1020 verbindt jouw zonnepanelen met de accu en zorgt dat deze veilig wordt opgeladen. De laadregelaar verlengt hiermee de levensduur van de accu.

Specificaties
Merk Mestic
Serie Solar
Model PWM MSC-1020
EAN code 8712757470044
Primaire kleur Wit
Breedte (cm) 8,5
Hoogte (cm) 3,2
Lengte (cm) 13,7
Gewicht (kg) 0,23
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE ROHS

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden