Mestic Solar set Blackline MSSB-180

Art nr. 1503270
Wek met deze handige en compacte solar set eenvoudig duurzame stroom op. Gebruik hem eenvoudig op de camper of caravan tijdens jouw vakantie. Op deze manier ben je ook off-the-grid voorzien van jouw eigen stroom. Geniet van een hoge opbrengst De Mestic Solar set Blackline MSSB presteert
Adviesverkoopprijs
€ 285,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wek met deze handige en compacte solar set eenvoudig duurzame stroom op. Gebruik hem eenvoudig op de camper of caravan tijdens jouw vakantie. Op deze manier ben je ook off-the-grid voorzien van jouw eigen stroom.

Geniet van een hoge opbrengst

De Mestic Solar set Blackline MSSB presteert uitstekend dankzij de PERC-technologie. Deze technologie zorgt voor een betere reflectie van zonlicht, waardoor meer zonlicht wordt omgezet in energie. De Mestic Solar set is van hoge kwaliteit. Met een positieve vermogenstolerantie van +3% ben je verzekerd van een stabiel vermogen. In combinatie met de hoge module-efficiëntie geniet je van een hoge energieopbrengst. Het weersbestendige zonnepaneel is corrosiebestendig en slijtvast, waardoor hij extra lang meegaat. Het paneel is niet alleen geschikt voor zonnige maanden. Hij functioneert ook optimaal tijdens de koudere wintermaanden met een lage zonnestand. Ten slotte bestaat het zwarte zonnepaneel uit monokristallijne silicium cellen, dat wil zeggen dat de zonnecellen uit één kristal bestaan. Hierdoor heeft het paneel een strakke egale kleur en een hoger rendement.

Belangrijkste kenmerken:

 • Afmetingen: 150 x 67 x 4,5 cm (lxbxh)
 • Functioneert bij temperaturen van -40°C tot 85°C
 • CE, RoHS, ISO, IEC, TÜV NORD gecertificeerd
 • Vermogenstolerantie van +3%
 • Maximaal vermogen: 180W
 • Maximale spanning: 19,5V
 • Maximale stroom: 9,91A

Eenvoudige installatie

De Mestic solar set is perfect voor op de camper of caravan en op de boot. Het zonnepaneel is gemakkelijk te plaatsen en neemt weinig ruimte in beslag. De set bestaat naast een PERC-zonnepaneel uit twee montage spoilers, een dubbele kabelaansluitdoos en een PV-kabel. De PV-kabel met een doorsnede van 4 mm en een lengte van 500 cm sluit je eenvoudig aan op de regelaar. Daarnaast voldoet het zonnepaneel aan de ISO -en technische kwaliteitseisen én de Europese wetgeving voor veiligheid, gezondheid en milieu. Hiermee ben je verzekerd van een veilig en kwalitatief zonnepaneel.

Geniet je graag van de vrijheid van kamperen? Maak dan nu met dit kleine zonnepaneel in een handomdraai gebruik van groene stroom. Het efficiënte paneel met de slimme PERC-technologie is de perfecte stroomvoorziening voor de milieubewuste kampeerder.

Specificaties
Merk Mestic
Serie Solar
Model MSSB-180
EAN code 8712757470013
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Zwart
Breedte (cm) 67
Hoogte (cm) 4,35
Lengte (cm) 148,6
Gewicht (kg) 11,1
Capaciteit 180 W
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE ROHS
Spanning bij maximaal vermogen (V) 19,5
Stroom bij maximaal vermogen (A) 9,25

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
  Aan het laden
  Aan het laden