Mestic Solar laadregelaar PWM MSC-1010

Art nr. 1503500
Met de Mestic Solar laadregelaar PWM verbind je het zonnepaneel met de accu. Deze laadregelaar is zeer geschikt voor zonne-energiesystemen met een klein wattage. De laadregelaar stelt het spanningsniveau van het zonnepaneel bij richting de spanning van de accu. Zo verleng je de levensduur van de
Adviesverkoopprijs
€ 26,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Mestic Solar laadregelaar PWM verbind je het zonnepaneel met de accu. Deze laadregelaar is zeer geschikt voor zonne-energiesystemen met een klein wattage. De laadregelaar stelt het spanningsniveau van het zonnepaneel bij richting de spanning van de accu. Zo verleng je de levensduur van de accu aanzienlijk.

Voordelige laadregelaar

De kostenefficiënte PWM-laadregelaar heeft een eenvoudige bediening. Door middel van de LCD-display is de bedrijfsstatus van de regelaar en het laadniveau van de batterij eenvoudig te volgen. De Mestic Solar laadregelaar PWM is geschikt voor het opladen van een batterij. Hij renoveert batterijen met de desulfatatiefunctie én houdt rekening met de kenmerken en het laadniveau van de batterijen. De veilige Mestic Solar laadregelaar is voorzien van een uitgebreide elektronische bescherming. Zo zijn ze effectief beschermt tegen overspanningen, diepe ontladingen, sulfatering, spanningspieken en kortsluitingen. Hierdoor wek jij op een veilige manier schone energie op! De Mestic Solar laadregelaar is te combineren met de Mestic Solar set blackline MSSB.

Belangrijkste kenmerken

 • Systeemspanning: 12V/24V
 • Inclusief LCD-scherm
 • ingangsspanning: 55V
 • stroom: 10A
 • Werktemperatuur: -20°C tot +55°C
 • Beveiligt tegen over, onder -en omgekeerde spanning, kortsluiting en oververhitting
 • CE, RoHS en ISO 9001 gecertificeerd

Geavanceerde technieken

De PWM-regelaar is dé voordelige oplossing voor kleine systemen, wanneer de zonnecel-temperatuur matig tot hoog is, namelijk tussen de 45°C en 75°C. De Mestic PWM-laadregelaar maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken, waaronder het opladen in drie fases: bulk, boost en float. Hij is geschikt voor verzegelde, gel en natte batterijen, oftewel alle soorten loodbatterijen met vloeibare of gel-elektrolyt. Het batterijtype en de belastinguitgang zijn moeiteloos in te stellen via een knop. Daarnaast beschikt de Mestic Solar laadregelaar PWM over een functie waarmee de accutemperatuur automatisch wordt gecompenseerd.  

Kortom, de PWM-laadregelaar verbindt het zonnepaneel of de zonnepanelen met de accu en zorgt dat de accu op een veilige manier wordt geladen.

Specificaties
Merk Mestic
Serie Solar
Model PWM MSC-1010
EAN code 8712757470037
Primaire kleur Wit
Breedte (cm) 8,5
Hoogte (cm) 3,2
Lengte (cm) 13,7
Gewicht (kg) 0,22
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE ROHS

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
  Aan het laden
  Aan het laden