Mestic Solar set Blackline MSSB-80

Art nr. 1503360
Mestic Solar set Blackline MSSB-80 Wek met de Mestic Solar set Blackline MSSB-80 eenvoudig duurzame stroom op. De PERC-technologie zorgt voor een hogere energieopbrengst. Hiermee voorzie je al jouw apparaten van de benodigde stroom en geniet je van extra vrijheid. Hoge energieopbrengst door
Adviesverkoopprijs
€ 164,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Mestic Solar set Blackline MSSB-80

Wek met de Mestic Solar set Blackline MSSB-80 eenvoudig duurzame stroom op. De PERC-technologie zorgt voor een hogere energieopbrengst. Hiermee voorzie je al jouw apparaten van de benodigde stroom en geniet je van extra vrijheid.

Hoge energieopbrengst door PERC-technologie

Met de Mestic Solar set Blackline MSSB-80 ben je minder afhankelijk van het lichtnet voor elektriciteit op de kampeerplaats. Dankzij de PERC-technologie biedt het zonnepaneel uitstekende prestaties. PERC-zonnecellen zijn van hoge kwaliteit en leveren meer elektriciteit op dan standaard zonnecellen. De technologie zorgt namelijk voor een betere reflectie van zonlicht, waardoor meer zonlicht wordt omgezet in energie. Zelfs bij bewolkt weer is dit rendementsverschil goed te merken. Gebruik jouw groen opgewekte stroom voor bijvoorbeeld de waterkoker, magnetron of stofzuiger. Met een positieve vermogenstolerantie van +3% ben je verzekerd van een stabiel vermogen. Ten slotte bestaat het zwarte zonnepaneel uit monokristallijne zonnecellen, die zorgen voor een egale donkere kleur en effen structuur.

Belangrijkste kenmerken

  • Gemaakt van hoge kwaliteit PERC-zonnecellen
  • Positieve vermogenstolerantie van +3%
  • Monokristallijne zonnecellen
  • Functioneert bij temperaturen van -40°C tot 85°C
  • CE, RoHS en ISO gecertificeerd
  • Afmetingen: 101,9 x 45,6 x 4,35 cm (lxbxh)

Weerbestendig en slijtvast 

De Mestic Solar set Blackline is perfect voor op de camper, caravan en boot. De set bestaat uit een PERC-zonnepaneel, twee montagebeugels, een dakdoorvoer met kabelaansluitingen en een PV-kabel. De PV-kabel met een doorsnede van 4 mm en een lengte van 500 cm sluit je eenvoudig aan op de laadregelaar. Daarnaast voldoet het zonnepaneel aan de ISO en technische kwaliteitseisen én de Europese wetgeving voor veiligheid, gezondheid en milieu. Hiermee ben je verzekerd van een veilig en kwalitatief zonnepaneel. Tevens is het zonnepaneel weerbestendig en slijtvast, waardoor hij extra lang meegaat.

Geniet je graag van de vrijheid van kamperen? Met een Mestic zonnepaneel ben je minder afhankelijk van het lichtnet voor elektriciteit op de camping. Het efficiënte paneel met de slimme PERC-technologie is de perfecte stroomvoorziening voor de milieubewuste kampeerder.

Specificaties
Merk Mestic
Serie Solar
Model MSSB-80
EAN code 8712757475858
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Zwart
Breedte (cm) 45,6
Hoogte (cm) 4,45
Lengte (cm) 101,9
Gewicht (kg) 5,1
Capaciteit 80 W
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE ROHS
Spanning bij maximaal vermogen (V) 19,5
Stroom bij maximaal vermogen (A) 4,11

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden