Mestic Solar laadregelaar MPPT MSC-3020

Art nr. 1503530
Met de Mestic Solar laadregelaar MPPT voorkom je het overladen en onderladen van het zonnepaneel naar de accu. Dit zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur van de accu. Deze geavanceerde Solar lader maakt gebruik van MPPT-technologie. Hiermee benut hij de energie die uit het zonnepaneel komt zo
Adviesverkoopprijs
€ 77,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Mestic Solar laadregelaar MPPT voorkom je het overladen en onderladen van het zonnepaneel naar de accu. Dit zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur van de accu. Deze geavanceerde Solar lader maakt gebruik van MPPT-technologie. Hiermee benut hij de energie die uit het zonnepaneel komt zo efficiënt mogelijk.

Geavanceerde laadregelaar

Door middel van MPPT-technologie traceert de Mestic Solar laadregelaar automatisch het maximale stroompunt: het Maximum Power Point. Zo haalt hij altijd het maximale vermogen uit jouw zonnepaneel. Daarnaast houdt de laadregelaar rekening met de batterijlading. De MPPT-regelaar is speciaal ontworpen voor de optimale ondersteuning van een zonnepaneel van maximaal 20 ampère. Hij koppelt de spanning van de accu en het zonnepaneel van elkaar los, zodat je een accu van 12V of 24V zonder problemen kan aansluiten op één of meerdere zonnepanelen met een hogere spanning. Om het apparaat af te lezen is de Mestic Solar laadregelaar voorzien van een LCD-scherm. Door de stabiele werking op temperaturen van -20°C tot +55°C en de temperatuursensor maak je het hele jaar door gebruik van deze laadregelaar.

Belangrijkste kenmerken

 • Systeemspanning: 12V/24V
 • Inclusief LCD-scherm
 • ingangsspanning: 75V
 • stroom: 20A
 • Werktemperatuur: -20°C tot +55°C
 • Beveiligt tegen over, onder -en omgekeerde spanning, kortsluiting en oververhitting
 • CE, RoHS en ISO 9001 gecertificeerd

Zeer efficiënt

De Mestic Solar laadregelaar is zuinig in stroomverbruik en is voorzien van een volledig beschermingsmechanisme. Door het speciale besturingsalgoritme van de Maximum Power Point Tracking (MPPT) techniek is de laadregelaar ontzettend snel in het vaststellen van het vermogensniveau, wat zorgt voor een maximaal rendement. Hierdoor levert de Mestic Solar laadregelaar over het algemeen tot 30% meer vermogen op dan een conventionele regelaar. Zelfs op een bewolkte dag zorgt hij voor een hoog rendement. Daarnaast is de laaduitgang beveiligd tegen laagspanning zodat jij zorgeloos geniet van groene stroom.

De geavanceerde Mestic Solar laadregelaar MPPT is beter in staat de energieopbrengsten van wat grotere systemen te benutten dan een standaardmodel. Zo maak jij maximaal gebruik van jouw zelf opgewekte energie.

Specificaties
Merk Mestic
Serie Solar
Model MPPT MSC-3020
EAN code 8712757470068
Primaire kleur Wit
Breedte (cm) 14
Hoogte (cm) 4,1
Lengte (cm) 17,5
Gewicht (kg) 0,49
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE ROHS

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
  Aan het laden
  Aan het laden