Mestic Solar laadregelaar MPPT MSC-3010

Art nr. 1503520
Met de Mestic MPPT Solar laadregelaar MSC-3010 verbind je jouw zonnepaneel met de accu. Door het gebruik van een regelaar laad je de accu veilig op en verleng je de levensduur. De Mestic MSC-3010 regelaar met MPPT-technologie maximaliseert jouw energieopbrengst. MPPT laadregelaar zonnepanelen
Adviesverkoopprijs
€ 67,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Mestic MPPT Solar laadregelaar MSC-3010 verbind je jouw zonnepaneel met de accu. Door het gebruik van een regelaar laad je de accu veilig op en verleng je de levensduur. De Mestic MSC-3010 regelaar met MPPT-technologie maximaliseert jouw energieopbrengst.

MPPT laadregelaar zonnepanelen

Een laadregelaar stelt het spanningsniveau van het zonnepaneel bij richting de spanning van de accu. Hierdoor laad de accu veilig op en verleng je de levensduur. Deze MPPT solar laadregelaar is geschikt voor het opladen van een natte, gel, verzegelde of LiFePO4 batterij. De MPPT-technologie traceert automatisch het maximale stroompunt en haalt zo altijd het maximale vermogen uit de zonnepanelen. Ook wanneer de zon minder fel schijnt blijft het rendement hoog. Soms tot wel 30% hoger dan bij een PWM regelaar. Dankzij het LCD-display is de bedrijfsstatus van de regelaar en het laadniveau van de batterij eenvoudig te volgen.

Belangrijkste voordelen

 • Geschikt voor Solar set Blackline MSSB-80 & MSSB-100
 • Geschikt voor natte, gel, verzegelde en LiFePO4 accu's
 • Haalt het maximale vermogen uit jouw zonnepaneel
 • Verlengt de levensduur van de accu
 • Systeemspanning: 12 V / 24 V
 • Stroom: 10 A (laden)
 • Ingangsspanning: 75 V

Geavanceerde technieken

De Mestic MPPT laadregelaars maken gebruik van geavanceerde technieken. Zo koppelt de regelaar de spanning van de accu en het zonnepaneel van elkaar los. Daardoor kan je een accu van 12 V of 24 V zonder problemen aansluiten op zonnepanelen met een hogere spanning. De laadregelaar houdt hierbij rekening met het laadniveau van de batterij. Daarnaast is de solar laadregelaar voorzien van uitgebreide elektronische beveiliging. Zo beschermen ze onder andere tegen overspanning, diepe ontlading, sulfatering, spanningspieken en kortsluiting. Hierdoor wek jij op een veilige manier groene energie op! De MPPT Solar laadregelaar MSC-3010 kan 10 A stroom verwerken en is te combineren met de Mestic Solar set Blackline MSSB-80 en MSSB-100.

Kortom: de Mestic MPPT Solar laadregelaar MSC-3010 verbindt jouw zonnepaneel met de accu en zorgt dat deze veilig wordt opgeladen. Dankzij de MPPT-technologie ben je verzekerd van een maximale energieopbrengst.

Specificaties
Merk Mestic
Serie Solar
Model MPPT MSC-3010
EAN code 8712757470051
Primaire kleur Wit
Breedte (cm) 14
Hoogte (cm) 4,1
Lengte (cm) 17,5
Gewicht (kg) 0,49
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE ROHS

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
  Aan het laden
  Aan het laden