Milenco Stacka Level Tyre Saver

Art nr. 7203830
Stacka Levels werken als een soort bouwblokken. U zet uw eigen leveller in elkaar, precies op de juiste hoogte! U kunt de Tyre Saver individueel gebruiken of als laatste plaat op een stapel van Stacka Levels. Hiermee zet u uw voertuig helemaal waterpas neer. Bouw uw eigen leveller Dit nieuwe,
Adviesverkoopprijs
€ 18,45
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Stacka Levels werken als een soort bouwblokken. U zet uw eigen leveller in elkaar, precies op de juiste hoogte! U kunt de Tyre Saver individueel gebruiken of als laatste plaat op een stapel van Stacka Levels. Hiermee zet u uw voertuig helemaal waterpas neer.

Bouw uw eigen leveller

Dit nieuwe, superieure systeem van Milenco is speciaal ontworpen om het levellen van uw voertuig makkelijker te maken. Stacka Levels, ieder van 4 centimeter hoog, kunnen heel eenvoudig opgestapeld worden om zo precies het juiste formaat leveller voor uw camper of caravan te vormen. Het wordt aangeraden om bovenaan de Milenco Stacka Level Tyre Saver te plaatsen. Deze naar de band gevormde plaat voorkomt dat de wagen wegglijdt en zorgt ervoor dat de band niet vervormd wordt. Het levelsysteem kan tot wel 1500 kg per wiel dragen. Dat bekent dat de levellers geschikt zijn voor campers tot 6000 kg en caravans tot 3000 kg. U profiteert jarenlang van dit innovatieve systeem, want het materiaal is van hoge kwaliteit waardoor het lang mee gaat.

Belangrijkste kenmerken

  • Draagvermogen: 1500 kg per wiel
  • Kleur: zwart
  • Geschikt voor campers en caravans
  • Individueel of in combinatie met Stacka Levels te gebruiken

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte al waterpas staat of nog helemaal niet. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen! 

Met de Milenco Stacka Level Tyre Saver zet u gemakkelijk uw camper of caravan waterpas. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Specificaties
Merk Milenco
Model Stacka
EAN code 5060101833025
Primaire kleur Zwart
Aantal nivelleringen Stapelbaar
Extern artikelnummer 3025
Breedte (cm) 25
Hoogte (cm) 4,8
Lengte (cm) 36
Gewicht (kg) 0,8
Draagvermogen (kg) 3000
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden