Milenco levellerset MGI Wedge met Chock

Art nr. 7203700
Met de Milenco MGI Wedge Leveller Set zet u uw voertuig met gemak waterpas. Deze set bestaat uit een leveller en een wielkeg. U heeft dus alles wat u nodig heeft! Wanneer de camper of caravan helemaal recht staat kunt u in alle comfort van uw vakantie genieten. Traploze leveller + wielkeg
Adviesverkoopprijs
€ 23,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Milenco MGI Wedge Leveller Set zet u uw voertuig met gemak waterpas. Deze set bestaat uit een leveller en een wielkeg. U heeft dus alles wat u nodig heeft! Wanneer de camper of caravan helemaal recht staat kunt u in alle comfort van uw vakantie genieten.

Traploze leveller + wielkeg

Wanneer u op bestemming aankomt is het rechtzetten van de camper of caravan een van de eerste zaken die geregeld moeten worden. Met de Milenco MGI Wedge Leveller Set is dat zo gedaan! Deze leveller heeft een draagvermogen van 1000 kg per wiel en kan hiermee campers tot 4000 kg en caravans tot 2000 kg dragen. Het levelsysteem is traploos, dus u rijdt het wiel zelf tot de juiste hoogte. Vervolgens zet u het wiel vast met de bijgeleverde wielkeg zodat het niet weg kan rollen. Deze extra brede wielkeg heeft een handvat aan de zijkant, waardoor hem gemakkelijk zijwaarts kunt verwijderen. Het oppervlakte van de leveller is antislip en heeft een hoge grip. Het is dan ook niet nodig om gripper plates te gebruiken.

Belangrijkste kenmerken

  • Set bestaat uit leveller en wielkeg
  • Draagvermogen: campers tot 4000 kg en caravans tot 2000 kg
  • Kleur: zwart
  • Traploos
  • 45,5 x 18 x 11,5 cm (lxbxh)

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte waterpas staat. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken of een app downloaden op uw smartphone. Zo weet u aan welke kant de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u een leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen! 

De Milenco MGI Wedge Leveller Set bestaat uit een handige leveller en wielkeg waarmee u uw voertuig gemakkelijk waterpas zet. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Specificaties
Merk Milenco
Model Wedge Set
Primaire kleur Zwart
Aantal nivelleringen Traploos
Extern artikelnummer 5241
Breedte cm 18 cm
Hoogte cm 11,5 cm
Lengte cm 45,5 cm
Gewicht kg 2,6 kg
Draagvermogen kg 4000 kg
EAN code 5060101835241
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden