Milenco leveller Triple (2 Stuks)

Art nr. 7203620
Parkeer uw voertuig waterpas met behulp van de Milenco Leveller Triple. Deze triple leveller is uitgerust met drie niveaus waarmee de camper of caravan makkelijk uitgelijnd kan worden. Dit product van hoogwaardige kwaliteit is een van de populairste modellen op de markt. Leveller met drie niveaus
Adviesverkoopprijs
€ 76,15
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Parkeer uw voertuig waterpas met behulp van de Milenco Leveller Triple. Deze triple leveller is uitgerust met drie niveaus waarmee de camper of caravan makkelijk uitgelijnd kan worden. Dit product van hoogwaardige kwaliteit is een van de populairste modellen op de markt.

Leveller met drie niveaus

Deze Triple leveller is uitgerust met 3 niveaus, waarmee de caravan of camper gemakkelijk uitgelijnd kan worden. De niveaus zijn van laag naar hoog 4, 8 en 12 cm hoog. De levellers zijn vervaardigd uit hoogwaardig polymeer en hebben een open structuur. Dit draagt zowel bij aan de gewichtsvermindering als aan de grip op de band. Hierdoor is het niet meer nodig om met losse gripplaten te werken tijdens het oprijden. Verder heeft de Triple leveller een hoog draagvermogen van 1500 kg per wiel. Voor een caravan betekent dit een maximaal draagvermogen van 3000 kg en bij een camper is dit 6000 kg. Nog een voordeel aan de Milenco Triple: de levellers worden geleverd inclusief handige draagtas. Zo neem je ze na je vakantie weer gemakkelijk mee! 

Belangrijkste kenmerken

  • Set van twee levellers
  • Draagvermogen: 1500 kg per wiel
  • Kleur: zwart
  • Inclusief draagtas
  • 3 hoogtes: 4, 8 en 12 cm

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte al waterpas staat of nog helemaal niet. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen! 

Met de Milenco Leveller Triple zet u gemakkelijk uw camper of caravan waterpas. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Specificaties
Merk Milenco
Model Triple
EAN code 5060101832936
Primaire kleur Zwart
Aantal nivelleringen 3
Extern artikelnummer 2936
Breedte (cm) 24,5
Hoogte (cm) 18
Lengte (cm) 61
Gewicht (kg) 6
Draagvermogen (kg) 3000
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden