Milenco leveller Quattro Bridge

Art nr. 7215910
De Quattro Bridge van Milenco is ontworpen als oplossing voor het levellen van Twin Axle voertuigen. Omdat deze voertuigen twee wielen direct naast elkaar hebben, zijn gewone oprijplaten hier niet geschikt voor. Deze bridge verbindt twee levellers, waardoor een Twin Axle voertuig erop geplaatst kan
Adviesverkoopprijs
€ 27,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Quattro Bridge van Milenco is ontworpen als oplossing voor het levellen van Twin Axle voertuigen. Omdat deze voertuigen twee wielen direct naast elkaar hebben, zijn gewone oprijplaten hier niet geschikt voor. Deze bridge verbindt twee levellers, waardoor een Twin Axle voertuig erop geplaatst kan worden.

Verbind twee levellers met de Milenco Bridge

Met de Milenco Leveller Quattro Bridge kunt u twee levellers aan elkaar verbinden en zo een geschikte leveller creëren voor een Twin Axle caravan. Plaats twee Quattro 2 of Triple 2 oprijplaten met de voorkanten tegen elkaar aan en verbindt ze met de bridge. Rijd de caravan erop en eroverheen om het voertuig op de juiste hoogte te brengen. Zo staat er op beide delen van de brug een wiel. De Triple 2 oprijplaat bestaat uit 3 niveaus van 4, 8 en 12 cm hoog. De Quattro heeft dezelfde drie niveaus met toevoeging van een vierde niveau van 18 cm. De levellers van Milenco bieden veel grip, waardoor het niet nodig is om extra gripplaten te gebruiken. 

Belangrijkste kenmerken

  • Verbindt twee levellers
  • Maakt levellen van Twin Axle Caravans mogelijk
  • Geschikt voor Quattro 2 en Triple 2 levellers

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte al waterpas staat of nog helemaal niet. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op het levelsysteem totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen! 

De Milenco Leveller Quattro Bridge biedt dé oplossing voor het levellen van een Twin Axle caravan. Dankzij dit handige systeem kunnen twee oprijplaten gecombineerd worden om een oprijbrug te creëren. U moet de Quattro 2 of Triple 2 levellers afzonderlijk van de Bridge aanschaffen.

Specificaties
Merk Milenco
Model Quattro Bridge
EAN code 5060101832622
Primaire kleur Zwart
Aantal nivelleringen 4
Extern artikelnummer 2622
Breedte (cm) 4
Hoogte (cm) 31
Lengte (cm) 14
Gewicht (kg) 1
Draagvermogen (kg) 4000
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden