Milenco leveller MGI Wedge Level

Art nr. 7203690
Met de Milenco MGI Wedge Leveller zet u uw voertuig met gemak waterpas. Wanneer de camper of caravan helemaal recht staat kunt u in alle comfort van uw vakantie genieten. De levellers van Milenco zijn kwalitatief hoogwaardig, sterk, lichtgewicht en makkelijk in gebruik. Traploze leveller
Adviesverkoopprijs
€ 40,25
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Milenco MGI Wedge Leveller zet u uw voertuig met gemak waterpas. Wanneer de camper of caravan helemaal recht staat kunt u in alle comfort van uw vakantie genieten. De levellers van Milenco zijn kwalitatief hoogwaardig, sterk, lichtgewicht en makkelijk in gebruik.

Traploze leveller

Wanneer u op bestemming aankomt is het rechtzetten van de camper of caravan een van de eerste zaken die geregeld moeten worden. Met de Milenco MGI Wedge Leveller is dat zo gedaan! Deze leveller heeft een draagvermogen van 1000 kg per wiel waarmee hij campers tot 4000 kg en caravans tot 2000 kg kan dragen. Het levelsysteem is traploos, dus u rijdt het wiel zelf tot de juiste hoogte. Vervolgens zet u het wiel vast met een wielkeg zodat het niet weg kan rollen. Het oppervlakte van de leveller is antislip en heeft een hoge grip. Het is dan ook niet nodig om gripper plates te gebruiken.

Belangrijkste kenmerken

  • Set van twee levellers
  • Draagvermogen: 1000 kg per wiel
  • Kleur: zwart
  • Traploos
  • 45,5 x 18 x 11,5 cm (lxbxh)

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte al waterpas staat of nog helemaal niet. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken of een app downloaden op uw smartphone. Zo weet u aan welke kant de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u een leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen! 

De Milenco MGI Wedge Leveller is een handige leveller waarmee u uw voertuig gemakkelijk waterpas zet. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Specificaties
Merk Milenco
Model Wedge
EAN code 5060101835227
Primaire kleur Zwart
Aantal nivelleringen Traploos
Extern artikelnummer 5227
Breedte (cm) 18
Hoogte (cm) 11,5
Lengte (cm) 45,5
Gewicht (kg) 2,12
Draagvermogen (kg) 4000
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden