Milenco leveller MGI Mini Level (2 stuks)

Art nr. 7203660
Heeft u een mooie kampeerplek gevonden, maar staat de camper niet volledig recht? Zet hem dan waterpas met de Milenco Leveller MGI Mini Levels. Dankzij het innovatieve ontwerp zet u gemakkelijk uw camper goed en heeft u geen wielkeg nodig. Leveller met twee niveaus Uw camper is het meest
Adviesverkoopprijs
€ 38,05
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Heeft u een mooie kampeerplek gevonden, maar staat de camper niet volledig recht? Zet hem dan waterpas met de Milenco Leveller MGI Mini Levels. Dankzij het innovatieve ontwerp zet u gemakkelijk uw camper goed en heeft u geen wielkeg nodig.

Leveller met twee niveaus

Uw camper is het meest comfortabel wanneer hij volledig recht staat. Met de MGI Mini Levels oprijplaat van Milenco krijgt u dat ook op een oneven ondergrond voor elkaar. De set bestaat uit twee levellers die uitgerust zijn met twee niveaus. De niveaus zijn van laag naar hoog 3 en 7 cm, waardoor u met deze oprijplaat uw camper altijd op de juiste hoogte kunt zetten. De levellers van Milenco zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en hebben een open structuur. Dit draagt zowel bij aan de gewichtsvermindering als aan de grip op de band. Ten slotte heeft dit levelsysteem een draagvermogen van wel 1250 per wiel. Het kan hiermee campers van 5000 kg en caravans van 2500 kg dragen. 

Belangrijkste kenmerken

  • Set van twee levellers
  • Draagvermogen: 1250 kg per wiel
  • Kleur: zwart
  • 2 hoogtes: 3 en 7 cm

Hoe zet u uw camper waterpas?

Het waterpas zetten van de camper is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe de camper in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of de camper in de breedte of in de lengte waterpas staat. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de oprijplaat totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen! 

Met de MGI Mini Levels oprijplaat van Milenco zet u gemakkelijk uw camper waterpas. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Specificaties
Merk Milenco
Model Mini
EAN code 5060101833766
Primaire kleur Zwart
Aantal nivelleringen 2
Extern artikelnummer 3766
Breedte (cm) 22
Hoogte (cm) 11
Lengte (cm) 43
Gewicht (kg) 3,6
Draagvermogen (kg) 5000
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden