Milenco leveller Gripper Plate

Art nr. 7215880
Met behulp van een van de levellers van Milenco zet u uw camper of caravan gemakkelijk waterpas. Zo geniet u volledig comfortabel van uw kampeervakantie. Het voertuig de leveller oprijden wordt nog makkelijker met de Milenco Leveller Gripper Plate. Dit hulpmiddel biedt extra grip waardoor de wagen
Adviesverkoopprijs
€ 19,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met behulp van een van de levellers van Milenco zet u uw camper of caravan gemakkelijk waterpas. Zo geniet u volledig comfortabel van uw kampeervakantie. Het voertuig de leveller oprijden wordt nog makkelijker met de Milenco Leveller Gripper Plate. Dit hulpmiddel biedt extra grip waardoor de wagen niet wegglijdt.

Extra grip met de Milenco Leveller Gripper Plate

De Milenco Gripper Plate is geschikt om te gebruiken in combinatie met de Milenco Quattro en Triple levellers. Deze levellers met verschillende niveaus zijn gebruiksvriendelijke hulpmiddelen waarmee campers en caravans gemakkelijk uitgelijnd en verhoogd kunnen worden. De Milenco Quattro en Triple hebben een hoog draagvermogen van 1500 kg per wiel. De levellers bieden al veel grip, maar het oprijden van het voertuig wordt nog makkelijker met behulp van de Milenco Gripper Plate. Maak deze oprijhulp vast aan het levelsysteem en rijd vervolgens uw camper of caravan op de leveller. De oprijhulp houdt de leveller in de juiste positie en voorkomt het wegslippen van het wiel.

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor de Milenco Quattro en Triple
  • Biedt extra grip
  • Houdt leveller in positie

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte al waterpas staat of nog helemaal niet. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Voor extra grip combineert u het levelsysteem tijdens het oprijden met een oprijhulp zoals de Milenco Gripper Plate. Nu kan de vakantie beginnen! 

De Milenco Gripper Plate is een handig hulpmiddel waarmee u uw camper of caravan nog makkelijker op de leveller rijdt. Wanneer het voertuig eenmaal waterpas staat geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Specificaties
Merk Milenco
Model Gripper Plate
EAN code 5060101832202
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 2202
Breedte (cm) 27
Hoogte (cm) 6
Lengte (cm) 20
Gewicht (kg) 0,3
Draagvermogen (kg) 3000
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden