Milenco leveller Aluminium

Art nr. 7203760
Zoek een mooi plekje op en zet de camper of caravan waterpas met de Milenco Leveller Aluminium. Het framestructuur is volledig vervaardigd uit aluminium, waardoor hij laag in gewicht is. Met de bijgeleverde schroefstang zet u het wiel van uw voertuig gemakkelijk op de juiste hoogte. Traploze
Adviesverkoopprijs
€ 244,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Zoek een mooi plekje op en zet de camper of caravan waterpas met de Milenco Leveller Aluminium. Het framestructuur is volledig vervaardigd uit aluminium, waardoor hij laag in gewicht is. Met de bijgeleverde schroefstang zet u het wiel van uw voertuig gemakkelijk op de juiste hoogte.

Traploze aluminium leveller

De Milenco Leveller Aluminium is een gebruiksvriendelijk levelsysteem waarmee u uw camper of caravan eenvoudig waterpas zet. Het frame is gemaakt van aluminium waardoor het stevig, maar toch lichtgewicht is. Met deze leveller is het mogelijk om een wiel te verhogen tussen de 12 en 18 centimeter. Hij is traploos verstelbaar en wordt bediend door te draaien aan de schroefstang. Het grote onderframe verzorgt meer dan voldoende draagvlak en de leveller is geschikt voor een draagvermogen tot 1000 kg per wiel. Dat betekent dat hij gebruikt kan worden voor caravans tot 2000 kg en campers tot 4000 kg.

Belangrijkste kenmerken

  • Draagvermogen: 1000 kg per wiel
  • Aluminium frame
  • Traploos verstelbaar tussen 12 – 18 cm

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van uw camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe de camper in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of de camper in de breedte of in de lengte al waterpas staat of nog helemaal niet. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper verhoogd moet worden. Vervolgens plaatst u het levelsysteem bij het wiel dat verhoogd moet worden en draait u de leveller handmatig naar de juiste hoogte. Als het voertuig eenmaal waterpas staat kan de vakantie beginnen! 

Met de aluminium levellers van Milenco zet u gemakkelijk uw camper of caravan waterpas. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Specificaties
Merk Milenco
EAN code 5060101832776
Primaire kleur Zilver
Aantal nivelleringen Traploos
Extern artikelnummer 2776
Breedte (cm) 60
Hoogte (cm) 13
Lengte (cm) 68
Gewicht (kg) 5
Draagvermogen (kg) 4000
Garantie 2 jaar
Materiaal Aluminium

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden