Milenco Grip Mat (2 stuks)

Art nr. 7203630
De Milenco Grip Mat biedt de oplossing wanneer u met de auto, camper of caravan op een drassig terrein staat en de banden geen grip meer krijgen op de ondergrond. Deze wegrijhulp zorgt ervoor dat u op elke terreinsoort makkelijk weg kunt rijden. Rijd makkelijk weg op elke ondergrond Met de
Adviesverkoopprijs
€ 31,35
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Milenco Grip Mat biedt de oplossing wanneer u met de auto, camper of caravan op een drassig terrein staat en de banden geen grip meer krijgen op de ondergrond. Deze wegrijhulp zorgt ervoor dat u op elke terreinsoort makkelijk weg kunt rijden.

Rijd makkelijk weg op elke ondergrond

Met de Milenco Grip Mat kunt u uw voertuig makkelijk wegrijden van elke terreinsoort. Als u vast komt te zitten in een drassige ondergrond legt u de mat achter de band van het voertuig waarna u genoeg tractie kunt krijgen om de auto in beweging te krijgen. De Grip Mat van Milenco is van hoge kwaliteit. Deze antislipmat heeft uitstekende rasterpatronen aan beide kanten waarmee hij grip heeft op zowel de ondergrond als de band. Daarnaast zijn de platen buigzaam, waardoor u de wegrijhulp ook in benarde posities aan kunt brengen. De platen worden als set van 2 geleverd.

Belangrijkste kenmerken

  • Wegrijhulp bij drassige ondergrond
  • Innovatief rasterontwerp
  • Kan o.a. gebruikt worden bij modder, sneeuw en ijs

Hoe gebruikt u de Milenco Grip Mat?

De Milenco Grip Mat is een gebruiksvriendelijke wegrijhulp. Als u vast bent komen te zitten, plaatst u de antislipmat met de voorkant tegen het wiel aan en houdt u het voertuig rollend tot hij weer op vaste grond staat. Het materiaal van de Grip Mat zorgt ervoor dat de band weer genoeg tractie kan krijgen om de auto weer in beweging te krijgen. Nog beter is het om de camper of caravan al bij voorbaat op de Grip Mat te parkeren. Hiermee voorkomt u dat het voertuig vast komt te zitten. De Grip Mat biedt uitkomst wanneer u vastzit in de modder, maar ook bijvoorbeeld bij sneeuw of ijs. Met deze antislipmat bent u snel en gemakkelijk weer onderweg.

Wanneer u verder wilt rijden met uw camper of caravan zit u er niet op te wachten om vast te komen zitten. Met de Milenco Grip Mat is dit probleem snel opgelost. Dankzij de innovatieve techniek die hiervoor gebruikt is, rijdt u het voertuig in elke situatie makkelijk weg!

Specificaties
Merk Milenco
Model Mat
EAN code 5060101832752
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 2752
Breedte (cm) 22
Hoogte (cm) 1
Lengte (cm) 82
Gewicht (kg) 1
Draagvermogen (kg) 4000
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden