AL-KO Wielkeg met houder

Art nr. 7203901
Met de AL-KO Wielkeg met houder voorkomt u het wegrollen van uw camper of caravan. Zo kunt u uw voertuig veilig waterpas zetten op een goede leveller. Geniet in alle comfort van uw vakantie! Gebruiksvriendelijke wielkeg Wanneer u gaat kamperen is het belangrijk om uw camper of caravan waterpas
Adviesverkoopprijs
€ 8,15
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de AL-KO Wielkeg met houder voorkomt u het wegrollen van uw camper of caravan. Zo kunt u uw voertuig veilig waterpas zetten op een goede leveller. Geniet in alle comfort van uw vakantie!

Gebruiksvriendelijke wielkeg

Wanneer u gaat kamperen is het belangrijk om uw camper of caravan waterpas neer te zetten. Dat doet u gemakkelijk door hem op een levelsysteem te rijden. Als u ervoor kiest om gebruik te maken van een wedge leveller heeft u ook een wielkeg nodig om het voertuig vast te zetten. Deze blokkeert het wiel zodat het niet weg kan rollen. De AL-KO wielkeg is van goede kwaliteit, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw camper, caravan of aanhanger niet onbedoeld wegrolt. Hij wordt geleverd inclusief handige houder om de wielkeg op te bergen. 

Belangrijkste kenmerken

  • Voorkomt onbedoeld wegrollen van uw voertuig
  • Inclusief houder
  • Kleur: zwart
  • 22,4 x 9 x 9,8 cm (lxbxh)

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte waterpas staat. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken of een app downloaden op uw smartphone. Zo weet u aan welke kant de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u een oprijplaat met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de oprijplaat totdat hij waterpas staat en zet u het wiel vast met de wielkeg. Nu kan de vakantie beginnen! 

Zet uw camper of caravan veilig waterpas met behulp van de AL-KO wielkeg. Hiermee voorkomt u dat uw voertuig onbedoeld wegrolt en gaat u ontspannen op vakantie.

Specificaties
Merk Al-ko
EAN code 8712757263691
Primaire kleur Wit
Extern artikelnummer 212795+ 212796
Breedte (cm) 9
Hoogte (cm) 9,8
Lengte (cm) 22,4
Gewicht (kg) 0,5
Draagvermogen (kg) 4000
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof
Type verpakking Blister

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden