roofSTAR 7 Gemotoriseerd met ventilatie met verlichting

Art nr. 1171130
Het roofSTAR 7 dakluik heeft een extreem plat ontwerp, die zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de aerodynamica, de windweerstand en de geluidsontwikkeling tijdens het rijden. Zo kun jij genieten van een rustige reis. Plat en lichtgewicht dakluik Dankzij het aerodynamisch gevormde
Adviesverkoopprijs
€ 999,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Het roofSTAR 7 dakluik heeft een extreem plat ontwerp, die zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de aerodynamica, de windweerstand en de geluidsontwikkeling tijdens het rijden. Zo kun jij genieten van een rustige reis.

Plat en lichtgewicht dakluik

Dankzij het aerodynamisch gevormde glaskoepel wordt de hoogte van het dakluik met bijna 50% teruggebracht tot slechts 72 mm. Hierdoor wordt het geluidsniveau tijdens het rijden ook aanzienlijk verlaagd. Daarbij is het dakluik licht in gewicht. Het model is gemaakt van een uv-bestendig, ASA- en PMMA materiaal. Bovendien beschikt het ook over een effectief waterafvoersysteem, om te voorkomen dat het water het voertuig binnendringt. Zo kun jij genieten van een gestroomlijnd dakluik met optimale geluidsreductie, waardoor jouw reis rustiger en efficiënter wordt. Met de roofSTAR 7 is er voor het eerst een gemotoriseerde versie beschikbaar voor een dakluik met de afmeting 50 x 70 cm. Je bedient het dakluik via een schakelaar die rechtstreeks in het frame is geïntegreerd. De schakelaar zit in het binnenkader geïntegreerd en is daardoor makkelijk bereikbaar. 

Belangrijkste voordelen

  • Extreem plat en aerodynamisch ontwerp
  • Bediening via een schakelaar
  • Met verlichting en ventilatie
  • Eenvoudige installatie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Licht in gewicht

Eenvoudige installatie

Het dakluik biedt niet alleen een plat ontwerp, maar ook eenvoudige installatie dankzij de ruime afdichtingskanalen en bevestigingsbeugels. Door het ruim bemeten afdichtingskanaal kun je het afdichtingsmiddel eenvoudig aanbrengen en voorkom je het binnendringen van water. De 8 bevestigingsbeugels maken de installatie in een dakdikte van 25-32 mm mogelijk. Met de apart te bestellen accessoire kit zijn de dakluiken in een dakdikte van 33-45 mm te monteren. Wil je het dakluik reinigen? Het binnen frame is eenvoudig te verwijderen en opnieuw te bevestigen.

Dankzij het extreem platte en lichtgewichte model ga jij comfortabel op reis de roofSTAR 7 dakluik. Het dakluik is eenvoudig te installeren met de ruime afdichtingskanalen en bevestigingsbeugels.

Specificaties
Merk roofSTAR
EAN code 8022068077314
Primaire kleur Wit
Extern artikelnummer 7144025N
Bediening Elektrisch
Breedte (cm) 62
Hoogte (cm) 7,2
Lengte (cm) 81
Gewicht (kg) 7,8
Garantie 2 jaar
Verduistering Ja
Verlichting Ja

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden