Remis Remifront IV Transit 2014-19 zijkant rechts

Art nr. 9332320
Op vakantie genieten van jouw privacy? Dat kan met de verduisteringsgordijnen van Remis. De Remis Remifront is geschikt voor de Ford Transit (model V363) uit het bouwjaar 2014 tot 2019. Verduisteringsgordijn voor optimale privacy Met het Remis Remifront IV Transit verduisteringsgordijn houd je
Adviesverkoopprijs
€ 248,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Op vakantie genieten van jouw privacy? Dat kan met de verduisteringsgordijnen van Remis. De Remis Remifront is geschikt voor de Ford Transit (model V363) uit het bouwjaar 2014 tot 2019.

Verduisteringsgordijn voor optimale privacy

Met het Remis Remifront IV Transit verduisteringsgordijn houd je de rechter zijkant van jouw voertuig beschermd tegen inkijk. Het plisségordijn is eenvoudig te openen en te sluiten. Daarbij is het gordijn geschikt voor dagelijks gebruik. Je verduistert met het Remifront gordijn de rechter ruit van je busje. Hiervoor wordt het gordijnframe aan het deurkozijn bevestigd. Zo kun je gemakkelijk de deur openen en het raam blijven bedienen. Eenmaal gesloten beschermt de plissé tegen zonlicht, terwijl hij opwarming tegengaat en het helpt om kou buiten te houden. Zo voorkom je op een warme dag een hete bus.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor Ford Transit (model V363)
  • Met magnetische sluiting voor optimaal gemak
  • Houdt verkoeling en verwarming tegen
  • Grijze plissé en frame

Remifront verduisteringssysteem

De Remifront IV is geschikt voor de verduistering van het rechter raam van de Ford Transit (model V363 uit bouwjaar 2014 tot 2019. Maak voor een volledig plisséverduisteringssysteem ook gebruik van de los verkrijgbare linker zij- en voorkant. Zo is de cabine compleet afgeschermd van buiten. Het Remifront systeem is eenvoudig te integreren en is compleet aangepast aan het interieur. Je ontvangt het plisségordijn en het frame in de kleur grijs. Het plisségordijn is niet geschikt voor busjes waarbij airbags in de A-stijl en boven de deuren zijn verwerkt.

Kortom, geniet van jouw privacy met het Remifront verduisteringssysteem. Bekijk ook de andere uitvoeringen van dit verduisteringsgordijn voor een perfecte aansluiting op de Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Renault Master, Opel Movano en Nissan Interstar.

Specificaties
Merk Remis
Serie Remifront IV
Model Transit 2014-19
EAN code 4031701582201
Primaire kleur Grijs
Extern artikelnummer 10058220
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden