Remis Remifront IV Ducato > 2021 voorkant regensensor groot

Art nr. 9332290
Op vakantie genieten van jouw privacy? Dat kan met de verduisteringsgordijnen van Remis. De Remis Remifront is geschikt voor de Fiat Ducato, Peugot Boxer en Citroën Jumper busjes gebouwd vanaf 2021. Verduisteringsgordijn voor optimale privacy Met het Remis Remifront IV Ducato
Adviesverkoopprijs
€ 482,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Op vakantie genieten van jouw privacy? Dat kan met de verduisteringsgordijnen van Remis. De Remis Remifront is geschikt voor de Fiat Ducato, Peugot Boxer en Citroën Jumper busjes gebouwd vanaf 2021.

Verduisteringsgordijn voor optimale privacy

Met het Remis Remifront IV Ducato verduisteringsgordijn houd je de voorkant van jouw voertuig beschermd tegen inkijk. Het plisségordijn verduistert de voorruit van je busje met een tweedelig schuifelement. Monteer het gordijn aan de zijkanten van de voorruit. Schuif ze naar elkaar toe en sluit ze eenvoudig middels een magneetsluiting. De binnenspiegel blijft op zijn plek en de ventilatieopeningen blijven vrij. Eenmaal gesloten beschermt de plissé tegen zonlicht en werkt daardoor isolerend. Ideaal als je gaat slapen.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper
  • Met magnetische sluiting voor optimaal gemak
  • Houdt verkoeling en verwarming tegen
  • Geschikt voor voertuigen met regensensor groot
  • Beige plissé en frame

Remifront verduisteringssysteem

De Remis Remifront IV is geschikt voor de Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper busjes met een regensensor groot vanaf bouwjaar 2021. Maak voor een volledig plisséverduisteringssysteem ook gebruik van de los verkrijgbare zijkanten. Zo is de cabine compleet van buiten afgeschermd. Het Remifront systeem is eenvoudig te integreren en is compleet aangepast aan het interieur. Het plisségordijn en frame zijn beige van kleur.

Kortom: met het Remifront verduisteringssysteem geniet je van jouw privacy. Bekijk ook de andere uitvoeringen van dit verduisteringsgordijn voor een perfecte aansluiting op een Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Renault Master, Opel Movano en Nissan Interstar.

Specificaties
Merk Remis
Serie Remifront IV
Model Ducato > 2021
EAN code 4031701787576
Primaire kleur Beige
Secundaire kleur Beige
Extern artikelnummer 10078757
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden