Videx balkonscherm PVC stone wash 90x300 cm

Art nr. 5001250
Wilt u graag wat privacy op het balkon? Met dit balkonscherm van Videx creëert u dat met gemak. Het scherm biedt een mooie manier om uw balkon af te schermen. Zo kunt in alle comfort op uw balkon genieten! Privacy op uw balkon Houd nieuwsgierige blikken buiten met dit balkonscherm van Videx.
Adviesverkoopprijs
€ 72,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wilt u graag wat privacy op het balkon? Met dit balkonscherm van Videx creëert u dat met gemak. Het scherm biedt een mooie manier om uw balkon af te schermen. Zo kunt in alle comfort op uw balkon genieten!

Privacy op uw balkon

Houd nieuwsgierige blikken buiten met dit balkonscherm van Videx. Mensen die langslopen kunnen niet meer naar binnen kijken én het scherm houdt ook nog eens wat wind tegen. Zo maakt u van uw balkon helemaal uw eigen plekje waar u volledig tot rust kunt komen. Deze balkonafscherming heeft een steenkleurige look, zodat hij ook nog eens een mooie toevoeging is aan de sfeer van uw balkon! Met afmetingen van 90 x 300 cm is het balkonscherm groot genoeg om een ruim balkon af te schermen.

Belangrijkste kenmerken

  • Materiaal: pvc
  • Kleur: stone wash
  • Afmetingen: 90 x 300 cm (lxb)
  • Bestand tegen weersinvloeden

Eenvoudige montage en onderhoudsvrij

Omdat het balkonscherm van hoogwaardig kunststof is gemaakt, is het goed bestemd tegen weersinvloeden als regen en wind. Na langdurig gebruik blijft het scherm in goede staat. Zo heeft u er jarenlang plezier van! Bent u geen klusheld? Dat is geen probleem, want dit scherm staat zo op zijn plek. U bevestigt het eenvoudig met bijvoorbeeld bevestigingsdraad of tyraps aan de bestaande omzetting van uw balkon. Zorg voor een goede bevestiging van het scherm zodat het ook bij minder goede weersomstandigheden stevig blijft zitten.

Met dit balkonscherm van Videx geniet u in alle privacy van de frisse lucht op uw balkon. Het scherm is in verschillende kleuren beschikbaar. Kies uw favoriet!

Specificaties
Merk Livn
EAN code 4007114122167
Primaire kleur Grijs
Hoogte (cm) 90
Lengte (cm) 300
Gewicht (kg) 3,99
Garantie 2 jaar
Materiaal PVC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden