Truma mover GO2

Art nr. 7623870
Met de Truma mover GO2 is het plaatsen van jouw caravan een fluitje van een cent. Je rijdt hem soepel en nauwkeurig naar de juiste plek. Moeiteloos manoeuvreren De Truma mover GO2 is de ideale hulp bij het verplaatsen van jouw caravan. De mover rangeer je zonder problemen alle caravans tot 1800
Adviesverkoopprijs
€ 1.319,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Truma mover GO2 is het plaatsen van jouw caravan een fluitje van een cent. Je rijdt hem soepel en nauwkeurig naar de juiste plek.

Moeiteloos manoeuvreren

De Truma mover GO2 is de ideale hulp bij het verplaatsen van jouw caravan. De mover rangeer je zonder problemen alle caravans tot 1800 kg met een enkele as. Je bestuurt de mover eenvoudig met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Dankzij de softstart en -stop trekt de mover schokvrij op en wordt het chassis minder belast. Met de krachtige aandrijving zet je de caravan tot op de millimeter nauwkeurig neer. Zelfs op een helling tot 15% laat de GO2 je niet in de steek.

Belangrijkste voordelen

  • Manoeuvreert soepel en nauwkeurig
  • Past op elk gangbaar chassis
  • Verplaatst caravans tot 1800 kg
  • Voorzien van een softstart en -stopsysteem

Krachtige en gebruiksvriendelijke mover

De Truma mover is universeel, dus hij is voor elk gangbaar chassis geschikt. De aandrijfrollen zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze heel licht, maar toch robuust zijn. Ze grijpen de band zonder weg te glijden en brengen de aandrijfkracht optimaal over. Laat een mover altijd monteren door een erkende caravandealer.

Geniet van de vrijheid om zelfstandig je caravan te verplaatsen zonder gedoe. Met deze betrouwbare Truma mover GO2 wordt het verplaatsen van jouw caravan een moeiteloze ervaring, elke keer opnieuw.

Specificaties
Merk Truma
Model GO2
EAN code 4052816040530
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 61702-51
Gewicht (kg) 33
Draagvermogen (kg) 1800
Garantie 2 jaar
Klimvermogen (%) 13
Aansluitspanning 12V DC
Stroomverbruik (A) 28
Aansluitspanning 12V DC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden