Thule Omnistor 5200 3,75x2,50 antraciet Mystic Grey

Art nr. 9315630
Met het modern design van de Thule Omnistor 5200 past deze wandluifel bij de nieuwste recreatievoertuigen. Creëer uw eigen schaduwplekje en geniet! Beschut ontspannen met de Thule wandluifel Een dagje op de camping doorbrengen naast uw camper of caravan wordt een stuk aangenamer met de Omnistor
Adviesverkoopprijs
€ 1.124,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met het modern design van de Thule Omnistor 5200 past deze wandluifel bij de nieuwste recreatievoertuigen. Creëer uw eigen schaduwplekje en geniet!

Beschut ontspannen met de Thule wandluifel

Een dagje op de camping doorbrengen naast uw camper of caravan wordt een stuk aangenamer met de Omnistor 5200. Natuurlijk hoopt elke kampeerder op lekker weer tijdens de vakantie, maar wanneer de temperaturen hoog oplopen en de zon fel is, dan is het ook fijn om de schaduw op te zoeken. Met deze wandluifel van Thule creëert u een heerlijk beschut plekje in de buitenlucht. Kies uit een witte, aluminium of antracietkleurige cassette en 5 trendy doekkleuren: Mystic Grey, Sapphire Blue, Alaska Grey, Blue Sky of Uni Grey. Het pvc-doek van topkwaliteit bestaat uit 5 lagen, waardoor de luifel uv-bestendig, waterdicht, afwasbaar, duurzaam en krasbestendig is. De luifel is verkrijgbaar in 7 lengtes tussen 1,90 en 5 meter met een maximale uitval van 2,50 meter.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor campers, caravans én kampeerbusjes
  • Verkrijgbaar in 7 lengtes tussen 1,90 m en 5 m
  • Uitval tussen 1,40 m en 2,50 m
  • Perfecte doekspanning
  • Handmatige bediening, optioneel met motor

Gebruiksvriendelijk en laag in onderhoud

In principe is de Omnistor 5200 handmatig te bedienen, maar u kunt er ook voor kiezen om een 12 VDC motor op de luifel te plaatsen. Hiermee opent u de wandluifel zonder moeite met de drukknop. Het gebruiksvriendelijke Quick Lock Systeem helpt u de steunpoten altijd op de juiste hoogte aan te passen. Stevige knikarmen met gepatenteerde spanarmen zorgen voor een perfecte doekspanning en verhogen de windweerstand. De spanarmen zijn standaard geïntegreerd bij luifellengtes vanaf 4 meter en zijn optioneel voor de lengtes 3 en 3,50 meter. De geïntegreerde regengoot in de voorlijst voert bij regen water goed af en is bovendien handig bij het schoonmaken.

Met de Thule Omnistor 5200 creëert u gemakkelijk een persoonlijk plekje om te ontspannen. Met de optionele tent/led-montagerail dekt u de ruimte onder de bevestiging netjes af en kunt u een tent of een led-strip installeren. Zo kunt u ook wanneer het donker wordt nog lang buiten zitten.

Specificaties
Merk Thule
Model 5200
EAN code 5415182058698
Extern artikelnummer 301230
Bediening Handmatig
Breedte (cm) 9,1
Hoogte (cm) 16,1
Lengte (cm) 375
Gewicht (kg) 26,7
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Kleur cassette Zwart
Kleur luifeldoek Grijs
Materiaal doek VINYL
Merk voertuig Universeel
Uitval (cm) 250

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden