Remis Remifront IV Master > 2011 voorkant regensensor

Art nr. 9332240
Wilt u op vakantie genieten van uw privacy? Dat doet u gemakkelijk met de verduisteringsgordijnen van Remis. Dit hoogwaardige verduisteringsgordijn houdt nieuwsgierige blikken op afstand, terwijl het kou buiten houdt en verwarming van de cabine tegengaat. Verduisteringsgordijn voor optimale
Adviesverkoopprijs
€ 443,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wilt u op vakantie genieten van uw privacy? Dat doet u gemakkelijk met de verduisteringsgordijnen van Remis. Dit hoogwaardige verduisteringsgordijn houdt nieuwsgierige blikken op afstand, terwijl het kou buiten houdt en verwarming van de cabine tegengaat.

Verduisteringsgordijn voor optimale privacy

Met het Remis Remifront IV verduisteringsgordijn houdt u de voorkant van uw busje beschermd tegen pottenkijkers. Dit plisségordijn creëert de optimale privacy. Het biedt u de ruimte om overal waar u bent even tot rust te komen. Het robuuste plisségordijn is geschikt voor dagelijks gebruik. Deze is namelijk eenvoudig te openen en te sluiten. Met het Remifront gordijn verduistert u de voorruit van uw busje met een tweedelig schuifelement. Het gordijn wordt aan de zijkanten van de voorruit gemonteerd. Schuif ze naar elkaar toe en ze sluiten netjes middels de magneetsluiting. De binnenspiegel blijft op zijn plek en de ventilatieopeningen blijven vrij. Eenmaal gesloten beschermt de plissé tegen zonlicht, terwijl hij opwarming tegengaat en helpt om kou buiten te houden. Ideaal als u even wilt slapen of een hete bus op een warme dag wilt voorkomen.

Belangrijkste voordelen

  • Verduisteringsgordijn voor Renault Master, Opel Movano en Nissan Interstar
  • Met magnetische sluiting voor optimaal gemak
  • Houdt verkoeling en verwarming tegen
  • Geschikt voor voertuigen met regensensor
  • Grijs frame, beige plissé

Remifront verduisteringssysteem

De Remis Remifront IV is geschikt voor de Renault Master, Opel Movano en Nissan Interstar busjes met een regensensor. Maak voor een volledig plisséverduisteringssysteem ook gebruik van de los verkrijgbare zijkanten. Zo is de cabine compleet afgeschermd van buiten. Het Remifront systeem is eenvoudig te integreren en is compleet aangepast aan het interieur. U ontvangt dit plisségordijn in het beige en met een grijs frame.

Met het Remifront verduisteringssysteem geniet u van uw privacy. Dit plisségordijn kan volledige geïntegreerd worden in de Renault Master, Opel Movano en Nissan Interstar gebouwd vanaf 2011. Bekijk ook de andere uitvoeringen van dit verduisteringsgordijn voor een perfecte aansluiting op uw Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper.

Specificaties
Merk Remis
Serie Remifront IV
Model Master > 2011
EAN code 4031701496102
Primaire kleur Grijs
Secundaire kleur Beige
Extern artikelnummer 10049610
Gewicht (kg) 0
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden