Milenco deurslot Van Door Lock Twin

Art nr. 7108720
Het Milenco deurslot Van Door Lock Twin is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en heeft een extra lange behuizing. Het deurslot is speciaal ontworpen als anti-diefstalbeveiliging voor uw kampeervoertuig. U ontvangt dit duopack met 6 sleutels. Weerbestendig deurslot U wilt ongetwijfeld
Adviesverkoopprijs
€ 251,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Het Milenco deurslot Van Door Lock Twin is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en heeft een extra lange behuizing. Het deurslot is speciaal ontworpen als anti-diefstalbeveiliging voor uw kampeervoertuig. U ontvangt dit duopack met 6 sleutels.

Weerbestendig deurslot

U wilt ongetwijfeld ten alle tijden voorkomen dat u slachtoffer wordt van diefstal, ook als u onderweg bent. Dit Milenco deurslot is gemaakt voor busjes. U verhoogt hiermee de beveiliging van uw voertuig én maakt het inbrekers een stuk lastiger. Dit hoog beveiligde slot is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Door de geïntegreerde bescherming tegen weersinvloeden wordt roesten, zoals bij de stalen sloten kan gebeuren, voorkomen. Het Milenco deurslot Van Door Lock is voorzien van een extra lange behuizing met veelzijdige montagemogelijkheden. Het slot wordt geleverd inclusief montageplaatjes, boutjes en moertjes voor een stevige bevestiging van het slot. Lijn de montageplaatjes uit voordat u ze vastmaakt voor de optimale montage.

Belangrijkste kenmerken

  • Hoogwaardig aluminium
  • Veelzijdige montagemogelijkheden
  • Inclusief montagemateriaal
  • Set van twee sloten inclusief 6 sleutels
  • Kleur: zwart

Deurslot voor een busje

Het anti-inbraakslot is gemaakt om te plaatsen op vlakke oppervlaktes van een busje. Bevestig het slot aan een zijdeur of aan de achterdeuren van de bus. Natuurlijk kunt u ook meerdere deursloten van Milenco aan uw bus bevestigen om de beveiliging van uw voertuig zoveel mogelijk te verhogen. Bij het deurslot Van Door Lock Twin ontvangt u twee sloten met zes sleutels. Wij adviseren u om het nummer van de sleutels op te schrijven en op een veilige plek te bewaren, voor het geval dat u extra reservesleutels nodig heeft.

Met het Milenco deurslot Van Door Lock Twin beschermt u uw busje tegen inbrekers. Het deurslot is ook verkrijgbaar als een single verpakking en in een triple set, zodat u een verschillend aantal deuren van extra beveiliging kunt voorzien. Combineer het slot ook met andere vormen anti-diefstalproducten van Milenco voor een optimale bescherming van uw bezittingen.

Specificaties
Merk Milenco
EAN code 5060101835678
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 5661
Gewicht (kg) 1,85
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Materiaal Aluminium
SCM keur Ja

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden