Milenco Aero Universal Storage Bag

Art nr. 7108680
Opzoek naar een opbergtas voor uw caravanspiegels? Met de Milenco Aero Universal Storage Bag ruimt u de spiegels netjes en veilig op. Draagtas voor Milenco Aero spiegels De Milenco Universal Storage Bag is ideaal voor het opbergen van uw Milenco Aero of Milenco Grand Aero caravanspiegels. De
Adviesverkoopprijs
€ 12,85
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Opzoek naar een opbergtas voor uw caravanspiegels? Met de Milenco Aero Universal Storage Bag ruimt u de spiegels netjes en veilig op.

Draagtas voor Milenco Aero spiegels

De Milenco Universal Storage Bag is ideaal voor het opbergen van uw Milenco Aero of Milenco Grand Aero caravanspiegels. De lichtgewicht draagtas is voorzien van een handvat, waardoor de tas gemakkelijk te verplaatsen is. Daarnaast is de opbergtas voorzien van een stevige rits die aan een zijde over de gehele lengte en breedte van de tas loopt. De tas is hiermee eenvoudig en compleet te openen en biedt vervolgens alle ruimte voor de caravanspiegels. Met deze handige draagtas ruimt u de caravanspiegels na uw vakantie zorgeloos en gemakkelijk op.

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor het opbergen van Aero en Grand Aero spiegels
  • Voorzien van een rits en een handvat
  • Afmetingen: 52 x 16,5 x 15,5 cm (lxbxh)
  • Gewicht: 0,2 kg

Handige opbergtas

In de Milenco Aero Universal Storage Bag blijven de caravanspiegels netjes én staan ze geen stof te vangen, op het moment dat u ze niet in gebruik heeft. De opbergtas is gemaakt van stevig doch flexibel materiaal en heeft een rechthoekige vorm. Hierdoor is de tas eenvoudig en strak op te bergen in uw garage of caravan.

Met de lichtgewicht Milenco Aero Universal Storage Bag zijn uw caravanspiegels eenvoudig te verplaatsen en op te ruimen. Je geniet van het gemak en de hoge kwaliteit van Milenco.

 

Specificaties
Merk Milenco
Serie Aero
EAN code 5060101832561
Primaire kleur Blauw
Secundaire kleur Geel
Extern artikelnummer 2561
Breedte (cm) 16,5
Hoogte (cm) 15,5
Lengte (cm) 52
Gewicht (kg) 0,2
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden