Livn pelletkachel Skomo 5

Art nr. 5958490
Met de compacte Skomo 5 pelletkachel geniet je in de woonkamer van een sfeervol en warm vuur. De kachel gebruikt pelletkorrels als brandstof. Hierdoor is de pelletkachel een stuk zuiniger dan een houtkachel. Compacte moderne kachel De Skomo 5 van Livn brandt op milieuvriendelijke pelletkorrels.
Adviesverkoopprijs
€ 1.149,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de compacte Skomo 5 pelletkachel geniet je in de woonkamer van een sfeervol en warm vuur. De kachel gebruikt pelletkorrels als brandstof. Hierdoor is de pelletkachel een stuk zuiniger dan een houtkachel.

Compacte moderne kachel

De Skomo 5 van Livn brandt op milieuvriendelijke pelletkorrels. Dit zorgt voor een schone verbranding met weinig rookontwikkeling. De kachel voldoet hiermee aan de EcoDesign wetgeving. De Skomo 5 is een stijlvolle pelletkachel met een moderne look. Hij zorgt voor een aangename warmte en is een prachtige toevoeging in huis. Dankzij zijn compacte formaat is er in elk interieur wel een plekje voor! Met een nominale output van 4,4 kW en een maximaal rendement van wel 92,3% houdt de pelletkachel ruimtes tot wel 135 m³ heerlijk warm. De tankinhoud van 11 kg zorgt voor 8 tot 19 branduren per tank. Hiermee zet je de kachel meerdere keren aan voordat je hem weer hoeft bij te vullen.

Belangrijkste kenmerken

  • Afmetingen: 88 x 47 x 28 cm (hxbxd)
  • Maximale vermogen: 5 kW
  • Rendement: 92,3%
  • Geschikt voor ruimtes tot: 135 m³

Een milieubewuste keuze

De pellets waar onze Livn pelletkachels op branden, zijn gemaakt van het restafval van gezaagde houtblokken. Deze samengeperste houtkorrels heten pelletkorrels. Deze brandstof is veel zuiniger, dan het hout waar een gewone open haard op brand. Als je overstapt van een open haard naar een pelletkachel, dan reduceer je een aanzienlijke hoeveelheid CO2-uitstoot. Bij pelletkachels wordt wel zo’n 90% van de energie nuttig gebruikt, terwijl dit bij een open haard maar 10% is. Kijk als je de Skomo 5 aanschaft ook naar de aansluitset. Hiermee is de aansluiting van de kachel een eenvoudige klus. De pelletkachel is ook gemakkelijk op een bestaande schoorsteen aan te sluiten. De ingebruikstelling t.w.v. €200,- zit bij de prijs inbegrepen. Hierbij wordt de aansluiting gecontroleerd, de kachel wordt juist ingesteld en je krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo geniet je in alle veiligheid van het vuur!

Geniet van een gezellig, schoon én zuinig vuur met de pelletkachel Skomo 5. Het is dé ideale toevoeging aan een modern interieur.

Specificaties
Merk Livin'flame
EAN code 8712757468829
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Nee
Breedte (cm) 47
Diepte (cm) 28
Hoogte (cm) 88
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden