Livn elektrische inzethaard Lugano

Art nr. 5955210
De Livn elektrische inzethaard Lugano is een inzethaard met een groot venster waardoor je de vlammen uitgebreid kunt bestuderen. De elektrische haard is energiezuinig, wordt geleverd met een afstandsbediening en is overal te plaatsen waar een stroomaansluiting aanwezig is. Realistisch vlammenspel
Adviesverkoopprijs
€ 269,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Livn elektrische inzethaard Lugano is een inzethaard met een groot venster waardoor je de vlammen uitgebreid kunt bestuderen. De elektrische haard is energiezuinig, wordt geleverd met een afstandsbediening en is overal te plaatsen waar een stroomaansluiting aanwezig is.

Realistisch vlammenspel

De Lugano is te combineren met verschillende Livn schouwombouwen. De Mix & Match haard zorgt ervoor dat je hem kunt combineren met een schouwombouw die perfect aansluit op je interieur. Door het gebruik van de nieuwste LED-technologie heeft de elektrische haard een kleurrijk 3D vlambeeld. Daarnaast heeft de haard twee verschillende warmtestanden. De Lugano heeft een digitaal display verwerkt in de haard, die tijdelijk verschijnt bij gebruik van de afstandsbediening.

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D led vlammen
  • Afmetingen: 43,4 x 60 x 19 cm (hxbxd)
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen

Sfeervol en warm

Met de Lugano inzethaard geniet je altijd van een aangename temperatuur in huis. Deze elektrische haard heeft twee warmtestanden waar hij door de thermostaatfunctie automatisch tussen switcht. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, verwarmt de sfeerhaard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Als de haard de gewenste temperatuur bereikt, slaat hij af. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet hij aan de ErP-richtlijnen. Wil je de Lugano alleen voor de sfeer aanzetten op warmere dagen? Dan is de bijverwarming ook eenvoudig uit te schakelen.

Geef je interieur een boost met deze sfeermaker. Combineer de Lugano met één van de vele schouwombouwen voor de sfeer van een echte open haard in de stijl naar jouw voorkeur.

Specificaties
Merk Livn
EAN code 8712757468683
Primaire kleur Zwart
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 19
Hoogte (cm) 43,4
Gewicht (kg) 11,64
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden