Livn deurgordijn Lines alu rail transparant/grijs 100x230cm

Art nr. 3417150
Het Livn deurgordijn Lines voorkomt dat vliegen, muggen en andere insecten jou in huis lastig vallen. Terwijl het vliegengordijn insecten buitenhoudt, laat het tegelijkertijd voldoende frisse lucht naar binnen. Het gordijn is gemakkelijk om doorheen te lopen. Deurgordijn met aluminium rail Het
Adviesverkoopprijs
€ 119,99
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Het Livn deurgordijn Lines voorkomt dat vliegen, muggen en andere insecten jou in huis lastig vallen. Terwijl het vliegengordijn insecten buitenhoudt, laat het tegelijkertijd voldoende frisse lucht naar binnen. Het gordijn is gemakkelijk om doorheen te lopen.

Deurgordijn met aluminium rail

Het Livn deurgordijn Lines weert zoemende insecten en laat je tegelijkertijd genieten van frisse lucht in huis. Het gordijn bestaat uit een stevige aluminium rail en loshangende speelse slierten. Beide zijn eenvoudig zelf op maat te maken. De breedte bepaal je door de aluminium rail op maat te zagen, de hoogte door de slierten op de juiste lengte af te knippen. Dit kan met een schaar. De grijze slierten hangen dicht op elkaar en houden insecten goed tegen. Jij en eventuele kinderen of huisdieren lopen er daarentegen moeiteloos doorheen. Ook met volle handen! Naast het feit dat het vliegengordijn erg handig is, staat het speelse ontwerp ook leuk in huis.

Belangrijkste kenmerken

  • Houdt vliegen en ander ongedierte buiten
  • Gemakkelijk doorheen te lopen
  • Uitgerust met stevige aluminium rail
  • Voor een maximale deuropening van 100x231,5 cm
  • Montage in en op het kozijn, aan de binnenzijde
  • Hoogte en breedte onbeperkt inkortbaar

Geschikt voor meerdere deurmaten

Creëer met het Livn deurgordijn Lines een perfect op maat gemaakt deurgordijn voor vrijwel elke deur. Het gordijn is geschikt voor naar buiten draaiende (dubbele) deuren en schuifpuien. Mits ze een maximale opening hebben van 100x231,5 cm. Ook is hij geschikt voor kleinere deurmaten. Je maakt het vliegengordijn namelijk eenvoudig zelf op maat. Afhankelijk van de situatie en je voorkeur kies je voor montage op of in het kozijn. Het monteren gebeurt altijd aan de binnenzijde van de woning.

Kies je voor het Livn deurgordijn Lines met speelse slierten? Dan geniet je voortaan van een fris briesje in huis, zonder last te hebben van ongewenste insecten. Ook verkrijgbaar in het wit en in een ander formaat.

Specificaties
Merk Livn
Serie Outdoor
Model Lines
EAN code 8712757470730
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Grijs
Breedte (cm) 100
Hoogte (cm) 230
Lengte (cm) 230
Gewicht (kg) 5,5
Garantie 2 jaar
Inkortbaar Ja
Materiaal PVC
Pollenwerend Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden