Livin' flame terrashaard Jada met schoorsteen

Art nr. 5953230
Vind je het heerlijk om buiten te zitten, maar wordt het soms wat te fris? Met deze terrashaard met schoorsteen geniet je veilig van de prettige warmte en een gezellig knisperend vuur buiten. De Livin’flame terrashaard Jada heeft een strak ontwerp en zorgt buiten voor een warme, prettige sfeer.
Adviesverkoopprijs
€ 269,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Vind je het heerlijk om buiten te zitten, maar wordt het soms wat te fris? Met deze terrashaard met schoorsteen geniet je veilig van de prettige warmte en een gezellig knisperend vuur buiten. De Livin’flame terrashaard Jada heeft een strak ontwerp en zorgt buiten voor een warme, prettige sfeer. Bovendien is het ook mogelijk om op de haard te koken.

Geniet van de warmte

Zit er lekker warm bij met de Livin’flame terrashaard Jada. De terrashaard bezorgt je een heerlijke avond. Omdat de haard een schoorsteenpijp heeft, is er geen rookkanaal nodig. Daardoor kun je de haard op elke wenselijke plek in de tuin of op jouw terras neerzetten. De terrashaard houd je niet alleen warm, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit! De haard kan je combineren met de los verkrijgbare kookaccessoires, speciaal ontworpen voor de Jada. De terrashaard heeft de juiste vorm om deze accessoires erin te kunnen zetten. Daarnaast is er een deksel voor de haard aanwezig, voor als je geen gebruik maakt van de accessoires. Kies uit de grillplaat, het BBQ rooster, de wok of neem ze allemaal, want de terrashaard Jada heeft de perfecte hoogte om er heerlijk op te barbecueën met vrienden.

Belangrijkste voordelen

  • Gezellige sfeermaker in de tuin
  • Afmeting: 180 cm x 45,5 cm (h x Ø)
  • Materiaal: gepoedercoat staal

Veilig en stijlvol

Deze veilige terrashaard heeft een nette deur, waardoor je gemakkelijk het hout in de haard kunt leggen. De deur beschermt je van de vlammen en rook, maar doordat je er doorheen kunt kijken geniet je wel van de gezellige sfeer. De metalen haard heeft een strak ontwerp en een industrieel design. De haard is uitgebreid getest op brandveiligheid en gebruiksgemak. Hij staat op drie stevige poten, daarmee staat hij stabiel op de grond. Bovendien beschikt de haard over een luchtpijp met een dakje tegen de regen.

Je bent met de stijlvolle Jada verzekerd van een gezellige sfeer rondom het vuur. Zo creëer je op een heerlijke zomeravond het echte vakantiegevoel. Daarnaast houdt de haard je ook met frisser weer lekker warm.

Specificaties
Merk Livn
Serie Jada
Model Terrashaard
EAN code 8712757471027
Primaire kleur Zwart
Breedte (cm) 45,5
Diepte (cm) 45,5
Hoogte (cm) 180
Garantie 2 jaar
Materiaal Staal
Soort haard Terrashaard

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden