Livin'flame BBQ rooster 45cm t.b.v. Jada

Art nr. 5953270
Met dit BBQ rooster verander je jouw Livin’flame terrashaard, vuurkorf of vuurschaal in een multifunctionele barbecue. Het ronde barbecue rooster heeft een diameter van 45cm en past perfect op de producten uit de Jada serie. De chromen afwerking van het rooster biedt bescherming tegen
Adviesverkoopprijs
€ 19,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met dit BBQ rooster verander je jouw Livin’flame terrashaard, vuurkorf of vuurschaal in een multifunctionele barbecue. Het ronde barbecue rooster heeft een diameter van 45cm en past perfect op de producten uit de Jada serie. De chromen afwerking van het rooster biedt bescherming tegen weersinvloeden.

Barbecue rooster chroom

Een barbecue nodig om te kunnen barbecueën? Welnee! Speciaal voor de Jada terrashaard, vuurkorf en vuurschaal heeft Livin’flame een aantal BBQ accessoires in het assortiment. Met onder andere het BBQ rooster tover je jouw terrashaard eenvoudig om tot barbecue. Het rooster is gemaakt van ijzer en afgewerkt met chroom. Dit zorgt ervoor dat hij niet snel roest.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor de Jada terrashaard, vuurkorf en vuurschaal
  • Afmeting: Ø 45 cm
  • Materiaal: ijzer afgewerkt met chroom

Geschikt voor de Jada serie

Vanwege de diameter van 45cm past het barbecue rooster perfect op de Livin’flame Jada serie. Klaar met barbecueën? Gebruik de handvaten om het rooster op te ruimen. Maar let op! De handvaten worden snel heet. Wacht dus tot het rooster is afgekoeld of gebruik hittebestendige barbecue handschoenen.

Maak van jouw Jada terrashaard, vuurkorf of vuurschaal een multifunctionele barbecue. Gebruik hiervoor de Livin’flame BBQ accessoires. Naast het BBQ rooster met een diameter van 45cm, is er voor de Jada serie ook een grillplaat en gietijzeren wokpan.

Specificaties
Merk Livin'flame
Serie Jada
Model BBQ rooster
EAN code 8712757471065
Primaire kleur Grijs
Breedte (cm) 45,5
Lengte (cm) 45,5
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden