Blogs en nieuwsupdates 

 • Winnaars Happy Blue Monday Actie 29-1-2019
  Image title
  Leestijd 1 minuut: Vorige week maandag was het Blue Monday, de dag die door vele ook wel de meest deprimerende dag van het jaar wordt genoemd. Gimeg ziet liever een lach op het gezicht van haar klanten. Daarom hielden wij in de week van Blue Monday een Happy Blue Monday actie. Iedereen die in deze week een bestelling van boven de €1000,- plaatste, maakte automatisch kans op één van de 25 paar Happy Socks. Bekijk hier of u winnaar bent geworden van deze gezonde Happy Socks.

   DELEN | LEES MEER


 • Travellife Barletta Serie 23-1-2019
  Image title
  Leestijd 3 minuten: Na het introduceren en doorontwikkelen van de Travellife Barletta stoel kan gezegd worden dat deze is uitgegroeid tot een mooie, praktische en degelijke kampeerstoel. Het ijzersterke en unieke Travellife frame samen met de comfortabele, sneldrogende bekleding van Airmesh, maken de Barletta tot een bewezen perfecte kampeerstoel. Voortbordurend op het succes van de Barletta, zal de Barletta dit jaar worden getransformeerd van stoel naar complete serie, met een ruime keuze aan modellen, zodat er voor ieder wat wils is. De Barletta serie zal bestaan uit een hoogwaardige meubilair lijn met innovaties, noviteiten en de kwaliteit zoals u die van de Barletta gewend bent. Alle modellen zijn in 3 kleuren te verkrijgen; zwart, grijs en blauw. Graag zetten we voor u op een rij welke producten in deze Travellife Barletta serie te vinden zullen zijn.


   DELEN | LEES MEER


 • Transportroutes 22-1-2019
  Leestijd 2 minuten: Om u ook dit jaar weer zo goed mogelijk van dienst te zijn, zullen er enkele wijzigingen plaatsvinden met betrekking tot afleverdagen. Ook zullen wij vanaf 1 februari 2019 standaard €15,- transportkosten doorbelasten bij bestellingen met een orderwaarde onder de €500,-. Wilt u weten op welke afleverdag  u wordt beleverd vanaf 1  februari? Gebruik onze calculator. 

   DELEN | LEES MEER


 • Campingtrend: Truma Aventa Compact Plus en Truma Mover SX 21-1-2019
  Image title
  Leestijd 1 minuut: Campingtrend kwam tijdens de Caravana 2019 in Leeuwarden langs op de Gimeg stand. Hier bekeek en testte Campingtrend twee bijzondere producten uit het Truma assortiment: de Truma Aventa Dakairconditioner Compact Plus en de Truma Mover SX. Campingtrend is dé informatiespecialist in de kampeerbranche en informeert de kampeerder onder andere via ‘live-events’ op beurzen over de nieuwste trends op het gebied van kamperen. Eén van deze live-events speelde zich af op de stand van Gimeg. Lees meer over dit event en bekijk de video van Campingtrend over de Truma Aventa Compact Plus en de Truma Mover SX.

   DELEN | LEES MEER


 • AutoSock vs. Sneeuwkettingen 17-1-2019
  Image title
  Leestijd 2 minuten: De jaarlijkse wintersportperiode staat weer voor de deur. En dat betekent dat we weer massaal de auto pakken naar onze favoriete skibestemming. Hoewel een goede set winterbanden en een wintercheck bij de garage bij velen onder de jaarlijkse vakantievoorbereidingen vallen, zijn er steeds meer Nederlanders die afstappen van de sneeuwketting en overstappen naar de AutoSock. Maar wat zijn de voordelen van een AutoSock ten opzichte van de traditionele sneeuwketting?

   DELEN |LEES MEER


 • Caravana 2019 15-1-2019
  Leestijd 1 minuut: Van 17 januari tot 22 januari 2019 vindt de Caravana beurs plaats. Ook Gimeg zal weer aanwezig zijn met een eigen stand, waar de merken Truma, Westfield, Travellife, Brunner en Mestic gepresenteerd zullen worden. Tijdens de Caravana staan onze vertegenwoordigers voor u klaar om al uw vragen over onze (nieuwe) assortimenten te beantwoorden.

   DELEN | LEES MEER


 • Nederlandse campings drukker bezocht 21-11-2018
  Image title

  Leestijd 1 minuut: De zomer van 2018 was voor de Nederlandse campings een stuk drukker dan het jaar ervoor, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het aantal kampeerders steeg in juli en augustus naar 1,7 miljoen. Dat is een stijging van 10,8% ten opzichte van het jaar ervoor. Ook het aantal overnachtingen nam toe met een stijging van 4,8%.

   DELEN | LEES MEER


 • Gimeg Kachels 21-11-2018
  Image title
  Leestijd 3 minuten: De temperaturen dalen op het moment sterk en de goud, oranje en rode bladeren vinden hun weg van de bomen naar de grond. Het hoogseizoen voor kamperen is voorbij, maar zoals de ANWB zegt “Een enthousiaste kampeerder staat ook in het voor- en najaar op de camping, als de ochtenden en avonden behoorlijk kil kunnen zijn”. De kampeerder die in dit najaar verblijft in zijn camper, caravan of tent wil er met deze koude temperaturen natuurlijk wel warm bij zitten. Een kachel is dan ook een perfecte uitkomst om de ruimte te verwarmen. De kampeerder kan verschillende soorten kachels gebruiken om zijn ruimte te verwarmen. De twee hoofdcategorieën binnen de kachels zijn de elektrische kachels en de gaskachels. Beide kachels komen met een aantal voor- en nadelen.

   DELEN |LEES MEER


 • Black Friday Sale 9-11-2018
  Leestijd 2 minuten: Speciaal voor Black Friday hebben wij een webpagina gemaakt met een selectie van producten die u als dealer tegen een actieprijs kunt bestellen. Tijdens deze magazijnverkoop kunt u profiteren van super scherpe prijzen, zodat u deze producten kunt gebruiken voor uw eigen Black Friday sale.

   DELEN | LEES MEER


 • Campingtrend: Westfield Kampeerstoelen 17-10-2018
  Leestijd 1 minuut: Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018 kwam Campingtrend langs op de Gimeg stand om Westfield kampeerstoelen uit te proberen. Campingtrend is een informatiespecialist die alle informatie over en de nieuwste trend op het gebied van kamperen doorgeeft aan de lezers en kijkers. Dit doet Campingtrend onder andere via ‘live-events’ tijdens bezoeken aan beurzen, dealers en bedrijven in de kampeerbranche. Op de KCJ 2018 speelde een van deze ‘live-events’ zich onder andere af op de Gimeg stand. Lees meer over dit ‘live-event’ en bekijk de video van Campingtrend over de compacte, duurzame en comfortabele Westfield stoelenseries.

   DELEN | LEES MEER


 • Gimeg maakt het comfortabel én trendy 15-10-2018
  Image title
  Leestijd 4 minuten: Dat belooft nogal wat, wanneer u de titel van dit stuk leest. Toch is dat precies wat ze bij Gimeg Nederland B.V. voor ogen hebben: het leveren van comfort in de breedste zin van het woord. De groothandel in kampeer- en caravanaccessoires én sfeerverwarmingsproducten biedt haar afnemers daartoe stijlvolle, slimme en innovatieve producten. ‘En we sorteren daarbij voor op de allernieuwste trends’, laat algemeen directeur Frank Gijsberts weten.

   DELEN | LEES MEER


 • Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018 10-10-2018
  Leestijd 1 minuut: Van 10 oktober tot en met 14 oktober vindt de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018 plaats. Ook dit jaar is Gimeg weer aanwezig, deze editie met twee prachtige stands. Hier presenteren wij onze assortimenten voor 2019, inclusief alle noviteiten en onze bestsellers. Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs staan onze vertegenwoordigers voor u klaar om al uw vragen over onze (nieuwe) assortimenten te beantwoorden.

   DELEN | LEES MEER


 • RELEASE: de Gimeg App 20-9-2018
  Leestijd 3 minuten: Gimeg presenteert vanaf heden de Gimeg App. Met de Gimeg App kunt u onder andere inloggen met uw eigen Gimeg account, heeft u toegang tot alle functies die ook de website biedt en zoekt u eenvoudig producten op doormiddel van de barcodescanner.


   DELEN | LEES MEER


 • Producttest: de Mestic hetelucht friteuse 20-9-2018
  Leestijd 3 minuten: De hetelucht friteuse blijft in populariteit stijgen. Frituren op hete lucht was tot enkele jaren geleden nog een onbekend fenomeen. Tegenwoordig bestaat één op de drie verkochte friteuses uit hetelucht friteuses. En dat is niet zonder reden. Zo bevat friet uit de hetelucht friteuse tot 80% minder vet dan friet uit een gewone frituurpan en is de hetelucht friteuse daarnaast bijna geurloos. Mestic introduceert als eerste merk de lage ampère hetelucht friteuse speciaal gericht op de kampeerder. De lage ampère hetelucht friteuse van Mestic is beschikbaar in twee formaten: 1,5L en 2,5L. De twee hetelucht friteuses wegen ieder nog geen 3 kilo en zijn compact van formaat. Een stekker in het stopcontact en de hetelucht friteuses zijn klaar voor gebruik op de camping.

   DELEN | LEES MEER


 • We blijven de website verbeteren 20-9-2018
  Leestijd 2 minuten: In de afgelopen periode hebben wij onze dealers gevraagd wat wij kunnen verbeteren aan onze website. Een groot deel van de aangedragen op- en aanmerkingen hebben wij inmiddels verwerkt. Maar, we zijn nog lang niet klaar en achter de schermen zijn we dan ook druk bezig de website verder te optimaliseren. Hieronder een lijst met verbeteringen die u in de aankomende periode van ons kunt verwachten.

   DELEN | LEES MEER


 • Een nieuwe website 20-9-2018
  Image title
  Leestijd 3 minuten: In de afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het vernieuwen van onze website. Het ontwerp is volledig gewijzigd en heeft een moderne uitstraling gekregen. Daarnaast is de laadtijd van de website aanzienlijk versneld en is de website volledig geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van onze nieuwe website? Vraag het ons via de Facebook chat. Binnen kantoortijden ontvangt u direct reactie. Open de Facebook chat.

   DELEN | LEES MEER


Aan het laden
Aan het laden