Milenco grand Aero 3 caravanspiegel XXL

zondag 1 januari 2023
Image titleLeestijd 2 minuten: We zien een nieuwe trend in caravanland. Waar vroeger de breedte van een caravan 2mtr10 was, gaan we steeds meer naar een breedte van 2mtr30 tot 2mtr50. Dit vereist natuurlijk enige aanpassing in de spiegels. Hoe breder de caravan hoe groter de zogenoemde dode hoek. Milenco heeft hier een oplossing voor bedacht. De Milenco grand Aero3 caravanspiegel XXL. We kunnen met recht zeggen dat dit een caravanspiegel is van ongeëvenaarde kwaliteit.

 DELEN | LEES MEER


De kwaliteiten

Uiteraard heeft deze Grand Aerospiegel dezelfde kwaliteiten als zijn kleine broertje de Milenco Aero3 caravanspiegel. Graag zetten wij deze kwaliteiten nogmaals voor u op een rijtje.

De Milenco grand Aero3 caravanspiegel XXL past op vrijwel iedere auto geproduceerd na 1995. De spiegel is zeer stabiel en trillingvrij, ook bij hoge snelheden.

De spiegels zijn heel erg gemakkelijk te monteren zonder spanbanden. Zet de beide klemeenheden op de autospiegel en draai de verstelschroeven met de “1” markering aan. Bepaal dan de lengte van de stang, dat is afhankelijk van de breedte van de caravan. Bij de juiste lengte draai de verstelschroeven met de “2” markering aan. De spiegels zijn zowel aan de bovenzijde als de onderzijde van de autospiegels te monteren.

Verder zijn de spiegels voorzien van Easy Grip vleugelmoeren en hebben ze een aerodynamische spiegelkap. De spiegel is gemaakt van verchroomd veiligheidsglas, voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van E-markering.

Verschil met Aero3

Wat is het grote verschil met de Milenco Aero3 caravanspiegel? De spiegelarm heeft een lengte van maar liefst 41 centimeter. Dit is een verschil van 10 centimeter. Door de langere arm verbreed je je gezichtsveld. Iets dat noodzakelijk is als de auto smaller is dan de caravan.

Graag duiden wij het aan middels een afbeelding. Zo zou de kampeerder in staat moeten zijn om tot 4 meter weerszijden te zien op een afstand van 20 meter achter de bestuurder.


Image titleHoe waardeert u deze blog?

Aan het laden
Aan het laden