Westfield Performance Prostep 2 leuning

Art nr. 2123850
Heeft uw camper of caravan een hoge entree? Maak het uzelf dan makkelijk met de Westfield Performance Prostep 2 in combinatie met de Westfield Performance Prostep 2 Leuning. Hiermee creëert u een trapje van twee treden mét leuning waarmee u uw voertuig gemakkelijk in of uit stapt.  Optimale
Adviesverkoopprijs
€ 13,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Heeft uw camper of caravan een hoge entree? Maak het uzelf dan makkelijk met de Westfield Performance Prostep 2 in combinatie met de Westfield Performance Prostep 2 Leuning. Hiermee creëert u een trapje van twee treden mét leuning waarmee u uw voertuig gemakkelijk in of uit stapt. 

Optimale ondersteuning

Bent u minder goed ter been, maar wilt u wel kunnen genieten van uw kampeervakantie? Met de Performance Prostep 2 Leuning maakt u van uw opstapje een volwaardig trapje van twee treden. Hiermee kunt u uw voertuig in of uit zonder een grote stap te hoeven zetten. De Prostep 2 bestaat uit twee treden, waardoor u in kleine stappen boven komt. De leuning kunt u daarbij vasthouden voor extra ondersteuning. De leuning wordt aan de Prostep 2 vastgeschroefd, zodat hij stevig vastzit. Wanneer u verder reist en de spullen op moet bergen kun u hem losschroeven zodat u hem makkelijker kunt vervoeren.

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor de Performance Prostep 2
  • 2 treden
  • Kleur: zwart
  • Materiaal: staal
  • 108,5 x 2,5 x 71 cm (hxbxd)

Performance Prostep

Westfield biedt twee modellen aan in de Performance Prostep-serie. De Prostep 1 bestaat uit een opstaptrede en de Prostep 2 heeft er twee. Afhankelijk van de hoogte van uw voertuig kunt u voor het lagere of het hogere model kiezen. De leuning is alleen te combineren met de Prostep 2. De Prosteps zijn voorzien van extra brede voetstukken voor een goede drukverdeling. De opstapjes zijn zwart en hebben een moderne vormgeving, waardoor ze goed bij uw voertuig staan. Kiest u voor de Prostep 2? Dan kunt u de onderste trede wegschuiven onder de bovenste trede, waardoor u het trapje gemakkelijk op kunt bergen. De Prosteps en de leuning zorgen voor comfort en gemak bij het betreden of verlaten van uw voertuig.

Breidt uw Prostep 2 uit met de Westfield Performance Prostep 2 leuning voor extra ondersteuning bij het betreden van uw voertuig. Zo maakt u het uzelf makkelijk.

Specificaties
Merk Westfield
Model Prostep
EAN code 4260182767825
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 201-698
Aantal treden 2
Breedte (cm) 2,5
Diepte (cm) 71
Hoogte (cm) 108,5
Lengte (cm) 75
Gewicht (kg) 0,5
Garantie 5 jaar
Materiaal Staal
Verstelbare poten Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden