Mestic waterkoker MWC-180 1,8 L retro

Art nr. 1502800
Op zoek naar een unieke waterkoker voor op de camping? De Mestic waterkoker MWC-180 retro herken je direct aan zijn retro look. Hoewel de retro waterkoker de uitstraling van een klassieke fluitketel heeft, is hij voorzien van alle moderne gemakken. Retro waterkoker met verschillende
Adviesverkoopprijs
€ 49,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Op zoek naar een unieke waterkoker voor op de camping? De Mestic waterkoker MWC-180 retro herken je direct aan zijn retro look. Hoewel de retro waterkoker de uitstraling van een klassieke fluitketel heeft, is hij voorzien van alle moderne gemakken.

Retro waterkoker met verschillende functionaliteiten

De retro Mestic waterkoker MWC-180 staat geweldig op een gedekte campingtafel. De waterkoker is draadloos, waardoor je hem van het voetstuk af kunt halen en eenvoudig kunt uitschenken. Dankzij de 360° bodemplaat zet je de waterkoker in iedere mogelijke positie terug. Ook is de reiswaterkoker voorzien van een indicatielampje die aangeeft wanneer de koker aan staat. De automatische afslag zorgt ervoor dat het apparaat automatisch afslaat wanneer het water kookt. Dek jouw campingtafel met deze waterkoker, retro keukenitems zijn immers tijdloos.  

Belangrijkste kenmerken

  • Automatische afslag
  • Droogkookbeveiliging
  • Indicatielampje
  • Vulstand indicator
  • Vermogen: 1000 W
  • Inhoud: 1,8 L

Camping waterkoker met droogkookbeveiliging

De meeste campings bieden de mogelijkheid om stroom op je kampeerplek af te nemen, maar het aantal ampère is meestal beperkt. De Mestic waterkoker MWC-180 retro heeft een vermogen van 1000 W en een inhoud van 1,8 L. Het is dan ook de ideale camping waterkoker. De waterkoker is uitgerust met een ergonomisch handvat. Daarnaast beschikt de retro waterkoker over droogkookbeveiliging. Dit betekent dat het verwarmingselement automatisch uitschakelt als er geen water meer in het reservoir zit.

Geniet van een kop thee, bijvoorbeeld bij het ontbijt of op een koele avond. De retro Mestic waterkoker MWC-180 is het ideale model voor op de camping. Je profiteert met deze snoerloze waterkoker van dezelfde gemakken als thuis.

Specificaties
Merk Mestic
Model MWC-180
EAN code 8712757459834
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Zwart
Automatisch uitschakelen Ja
Breedte (cm) 20,4
Hoogte (cm) 28
Lengte (cm) 21,2
Gewicht (kg) 1,15
Droogkookbeveiliging Ja
Garantie 2 jaar
Indicatielampje Ja
Inhoud (L) 1,8
Kabelopwikkeling Ja
Keurmerk CE
Materiaal RVS
Snoerlengte (m) 0,7
Snoerloze kan Ja
Aansluitspanning 230V AC
Vermogen 1000 W
Waterniveau indicator Ja
Vermogen 1000 W
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden