Mestic waterkoker MWC-150 1,5 L rvs

Art nr. 1502790
Een grote kan thee zet je in één keer met de Mestic waterkoker MWC-150. Deze draadloze RVS waterkoker is dankzij het lage wattage ideaal voor op de camping. Camping waterkoker met RVS behuizing Met de Mestic waterkoker MWC-150 zet je op vakantie meer dan 5 koppen thee. Het hele gezin kan
Adviesverkoopprijs
€ 29,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Een grote kan thee zet je in één keer met de Mestic waterkoker MWC-150. Deze draadloze RVS waterkoker is dankzij het lage wattage ideaal voor op de camping.

Camping waterkoker met RVS behuizing

Met de Mestic waterkoker MWC-150 zet je op vakantie meer dan 5 koppen thee. Het hele gezin kan tegelijkertijd genieten van bijvoorbeeld een warme drank of instantsoep. De waterkoker heeft namelijk een inhoud van 1,5 L. Daarnaast is dit model gemaakt van stevig RVS. Hierdoor wordt het water sneller warm en blijft de warmte langer behouden. Dankzij de 360° bodemplaat zet je de draadloze reiswaterkoker in iedere gewenste positie terug. Het indicatielampje geeft aan of de waterkoker aan of uit staat. De automatische afslag zorgt ervoor dat de het apparaat afslaat wanneer het water kookt.

Belangrijkste voordelen

  • Automatische afslag
  • Droogkookbeveiliging
  • Indicatielampje
  • Vermogen: 1000 W
  • Inhoud: 1,5 L

Reiswaterkoker met automatische afslag

Wanneer je weinig ruimte hebt in jouw kampeervoertuig zijn compacte apparaten je beste vriend. De Mestic waterkoker MWC-150 heeft een robuuste en moderne uitstraling. Hij beschikt over een ergonomisch handvat en is uitgerust met droogkookbeveiliging. Dit betekent dat het verwarmingselement automatisch uitschakelt als er geen water in het reservoir zit. De reiswaterkoker heeft een laag vermogen van 1000 W. Dit maakt hem perfect voor op de camping aangezien je hier meestal een beperkt aantal ampère kunt afnemen. 

Met de Mestic waterkoker MWC-150 zet je voor een groot gezelschap een kop thee. Bovendien blijft het gekookte water langer warm dankzij de RVS behuizing van de waterkoker.

Specificaties
Merk Mestic
Model MWC-150
EAN code 8712757459827
Primaire kleur Zilver
Secundaire kleur Zwart
Automatisch uitschakelen Ja
Breedte (cm) 16
Hoogte (cm) 22,6
Lengte (cm) 20
Gewicht (kg) 0,8
Droogkookbeveiliging Ja
Garantie 2 jaar
Indicatielampje Ja
Inhoud (L) 1,5
Kabelopwikkeling Ja
Keurmerk CE
Materiaal RVS
Snoerlengte (m) 0,75
Snoerloze kan Ja
Aansluitspanning 230V AC
Vermogen 1000 W
Waterniveau indicator Nee
Vermogen 1000 W
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden