Mestic wasborstel Ultra

Art nr. 1507970
Maak jouw camper of caravan perfect schoon met de Mestic wasborstel Ultra. Deze borstel is voorzien van een extra zachte borstelkop voor een optimaal schoon voertuig, zonder strepen of krassen. De perfecte borstel voor een stevige wasbeurt Een wasbeurt van jouw camper of caravan is met deze
Adviesverkoopprijs
€ 31,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Maak jouw camper of caravan perfect schoon met de Mestic wasborstel Ultra. Deze borstel is voorzien van een extra zachte borstelkop voor een optimaal schoon voertuig, zonder strepen of krassen.

De perfecte borstel voor een stevige wasbeurt

Een wasbeurt van jouw camper of caravan is met deze wasborstel Ultra zo gedaan. De borstel is eenvoudig op water aan te sluiten met de kunststof Gardena wateraansluiting. Hij verwijdert het vuil gemakkelijk en snel. Daarnaast is hij voorzien van een ingebouwde cartridge aansluiting, waardoor je de los verkrijgbare shampoo van Mestic gemakkelijk met het water laat mengen. Dit is te doseren met de regelaar. Zo komt het perfecte carwash mengsel eenvoudig uit de borstel. Deze borstel heeft een extra grote borstelkop in de afmetingen 35 x 15 cm. Door het extra zachte materiaal geeft de borstel een optimaal, streepvrij en ultra schoon resultaat.

Belangrijkste voordelen:

  • Telescopisch verstelbare steel
  • Extra zachte ronde borstelkop
  • Ingebouwde shampoo aansluiting
  • Kunststof Gardena wateraansluiting

Mestic voor camper en caravan

De steel is gemaakt van aluminium, waardoor de borstel erg stevig is. Hij buigt hierdoor niet onder druk. Door de telescopisch verstelbare steel van 89-173 cm is de wasborstel gemakkelijk op te bergen. Gebruik je de borstel? Dan schuif je hem uit, zodat je ook bij het dak van het voertuig komt. De camper en caravan hebben een dunnere laklaag dan een auto. Het is extra belangrijk dat je hiervoor de juiste producten gebruikt, om deze voertuigen schoon te houden. De producten van Mestic zijn hier speciaal voor ontworpen. Laat jouw camper of caravan weer stralen zonder te krassen. Mestic zorgt voor een heerlijk fris en schoon gevoel.

Kortom, geniet van het ultieme gebruiksgemak met de wasborstel Ultra. De borstel is perfect te combineren met de shampoo cartridge 250 ml van Mestic. Ga met een schoon voertuig op vakantie door de schoonmaakproducten van Mestic.

Specificaties
Merk Mestic
Model Ultra
EAN code 8712757471652
Primaire kleur Blauw
Secundaire kleur Zilver
Breedte (cm) 35
Hoogte (cm) 15
Lengte (cm) 173
Diameter stok (mm) 30
Garantie 2 jaar
Verstelbaar van- tot 89-173 cm

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden