Mestic wasborstel Pro

Art nr. 1507950
De Mestic wasborstel Pro is ideaal voor het schoonmaken van jouw camper of caravan. De borstel mengt heel gemakkelijk het water met shampoo, met de los verkrijgbare Mestic shampoo cartridge. Maak eenvoudig jouw voertuig kras -en streeploos schoon met de wasborstel Pro. De ideale wasborstel voor de
Adviesverkoopprijs
€ 34,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Mestic wasborstel Pro is ideaal voor het schoonmaken van jouw camper of caravan. De borstel mengt heel gemakkelijk het water met shampoo, met de los verkrijgbare Mestic shampoo cartridge. Maak eenvoudig jouw voertuig kras -en streeploos schoon met de wasborstel Pro.

De ideale wasborstel voor de caravan of camper

De borstel Pro is speciaal ontworpen voor de camper en caravan. De laklaag is bij deze voertuigen altijd een stuk dunner dan die van een auto, waardoor krassen eerder ontstaan. Deze wasborstel heeft hiervoor dé oplossing. De gespleten polyester punten zijn extra zacht, waardoor krassen voorkomen worden. De borstel is gemakkelijk in gebruik en eenvoudig aan te sluiten op het water, door de kunststof Gardena wateraansluiting. Wil je meteen het water met shampoo mengen? Ook dat is mogelijk met de borstel Pro. Sluit hiervoor de los verkrijgbare Mestic shampoo cartridge aan op de ingebouwde shampoo aansluiting. Je bepaalt zelf de hoeveelheid shampoo met de regelaar. Dit schoonmaak mengsel maakt jouw camper of caravan stralend schoon.

Belangrijkste voordelen:

  • Telescopisch verstelbare steel
  • Ingebouwde shampoo aansluiting
  • Laat geen krassen achter
  • Kunststof Gardena wateraansluiting

Maak eenvoudig schoon met Mestic

Met deze stevige wasborstel maak je zelf lastig bereikbare plekken gemakkelijk schoon. De telescopisch uitschuifbare steel zorgt ervoor dat de wasborstel niet in de weg staat. Daarnaast maak je de steel eenvoudig lang als je gaat schoonmaken. Met de lengte van 95-177 kan je alle kanten op. De steel is gemaakt van sterk aluminium, waardoor hij niet buigt. Houd jouw camper of caravan in optimale staat met de schoonmaakmiddelen van Mestic. Al deze producten voorkomen het beschadigen van de lak door krassen en hebben een groot gebruiksgemak. Zo is jouw voertuig in een mum van tijd weer het stralende middelpunt van de camping!

Kortom, met de wasborstel Pro maak je wel heel eenvoudig jouw camper of caravan schoon. Combineer de borstel ook met de andere Mestic producten voor een perfect schoon en krasvrij resultaat!

Specificaties
Merk Mestic
Model Pro
EAN code 8712757471638
Primaire kleur Blauw
Secundaire kleur Zilver
Breedte (cm) 27
Hoogte (cm) 12
Lengte (cm) 177
Diameter stok (mm) 30
Garantie 2 jaar
Verstelbaar van- tot 95-177 cm

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden