Mestic wasborstel Basic

Art nr. 1507930
Met de handige Mestic wasborstel basic laat je jouw voertuig binnen de kortste keren weer stralen. De Mestic wasborstels zijn speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Zo zorgt de telescopisch verstelbare steel ervoor dat je overal eenvoudig bijkomt. Een uitkomst voor de camper of caravan
Adviesverkoopprijs
€ 22,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de handige Mestic wasborstel basic laat je jouw voertuig binnen de kortste keren weer stralen. De Mestic wasborstels zijn speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Zo zorgt de telescopisch verstelbare steel ervoor dat je overal eenvoudig bijkomt.

Een uitkomst voor de camper of caravan

De Mestic wasborstel basic is een uitkomst voor de reiniging van jouw camper of caravan. Je maakt deze voertuigen hiermee eenvoudig en snel schoon van opgehoopt vuil. De telescopisch verstelbare steel is ideaal voor het schoonmaken van lastig te bereiken stukken. Schuif hem uit en bereik eenvoudig het dak van het voertuig door de lange steel. Omdat de steel is gemaakt van aluminium, buigt hij zelfs onder druk niet. Voor een perfect schone camper of caravan zonder krassen heeft de borstel gespleten polyester punten. Daarnaast is het mogelijk om de borstel aan te sluiten op een waterslang door middel van de Gardena wateraansluiting. Het schoonmaken van de camper of caravan was nog nooit zo eenvoudig!

Belangrijkste voordelen:

  • Telescopisch verstelbare steel
  • Krasvrij door gespleten polyester punten
  • Stevige aluminium steel
  • Kunststof Gardena wateraansluiting
  • Afmetingen: 245 x 27 x 12 (lxbxh)

Keep it clean met Mestic

Mestic heeft een collectie slimme schoonmaakproducten om krassen op jouw voertuig te voorkomen. Met deze variatie aan producten houd je jouw camper, caravan of boot gemakkelijk schoon. Maak van schoonmaken een feestje én trakteer jezelf op handige, nieuwe schoonmaakproducten. Bekijk bijvoorbeeld de super cleaner en de shampoo wash van Mestic. Hiermee was je jouw voertuig in combinatie met de wasborstel basic moeiteloos én krasvrij schoon. Laat jouw kampeermiddelen met de Mestic schoonmaaklijn eenvoudig weer stralen én geniet van een comfortabele vakantie.

Je maakt met de Mestic wasborstel basic jouw voertuig eenvoudig en snel schoon. Natuurlijk zonder te krassen. Bekijk de gehele collectie wasborstels van Mestic én kies de borstel uit die het beste bij jouw wensen past.

Specificaties
Merk Mestic
Model Basic
EAN code 8712757471614
Primaire kleur Blauw
Secundaire kleur Zilver
Breedte (cm) 27
Hoogte (cm) 12
Lengte (cm) 245
Diameter stok (mm) 30
Garantie 2 jaar
Verstelbaar van- tot 135-245 cm

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden